mczetu Napisano 20 Czerwca 2014 Share Napisano 20 Czerwca 2014 Dzięki zbyszek77777 za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 20 Czerwca 2014 Share Napisano 20 Czerwca 2014 Łąka we dwóch około 20 leszczy i 2 płotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mczetu Napisano 20 Czerwca 2014 Share Napisano 20 Czerwca 2014 Jaka wielkość mniej więcej tych ryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 Jaka wielkość mniej więcej tych ryb? A rożne największe koło 40cm ale głównie 25-35 takie pasztety ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 Dzieje się coś na Goczałach bo mam zamiar jutro jechac i niewiem czy jest sens przy ochłodzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mczetu Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 Byłem dzisiaj od rana bierze leszczyk 1 sztukę udało mi się złowić na 40+ cm ,tak to same 30 i mniejsze .I ładna płoć i wzdręga brała pomiędzy 20-30 cm .Mam pytanie próbuje już któryś raz okonia złapać z gruntu na rosówkę , 2 lata temu jak łowiłem na goczałach to był to dobry sposób ,jednak w tym sezonie praktycznie w ogóle nie ma brań na rosówkę .Dzisiaj np od rana do 16 tylko jedno szybkie ,krótkie branie zestaw delikatny żyłka główna 0,20 przypon 0,18 haczyk nie pamiętam ale chyba 8 albo 6 .Jakie są wasze sposoby na okonia na tym zbiorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 24 Czerwca 2014 Share Napisano 24 Czerwca 2014 Ja również wczoraj trochę połowiłem leszczy i płotek, ale dzisiaj cisza od 11 do 14 bez brania, co do okoni to wiem że aktualnie jest lipa byłem 3 razy w ciągu 2 miesięcy i tylko jednego złowiłęm po prostu nie biorą na początku roku dało się jeszcze złowić coś głównie na trok, ale na rosówkę również brało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mczetu Napisano 24 Czerwca 2014 Share Napisano 24 Czerwca 2014 Aha okej dzięki za informację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mczetu Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 Byłem dzisiaj na rybach 2 leszcze na 40 cm ,i w cholerę drobnicy .Był ktoś może z was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 Ta byłem wczoraj od południa do wieczora 2 płotki, pod wieczór zaczęła brać drobnica krąpie i małe leszcze ogólnie bardzo słabo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mczetu Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 To dobrze że nie siedziałem dłużej ,może w nocy coś brało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek77777 Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 Witam bylem dzis od 6 do 12 od strony landeka . 2 leszcze na 30 i 3 mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczas Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 bylem z soboty na niedziele 28/29/06 na nocce w wisle malej na rzece efekty slabe 3 okonie najwiekszy 21cm i 2 leszcze ok 30cm i dwie male plotki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Dziś ładnie nałowiłem 23 leszcze w granicach od 20 do 40cm i 3 płotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczas Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 cinek146, woow w jakich okolichach zes tego tyle nalowil??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cormoran Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Dziś ładnie nałowiłem 23 leszcze w granicach od 20 do 40cm i 3 płotki Takie wyniki na goczałach wskazują na połów prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Dziś ładnie nałowiłem 23 leszcze w granicach od 20 do 40cm i 3 płotki Takie wyniki na goczałach wskazują na połów prądem Nie widzę w tym osiągnięciu niczego nadzwyczajnego. Tylko głowa boli że sama leszczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Tak jak Lemiux pisze żadne osiągniecie łowiłem akurat od strony Goczał byłe kąpielisko, faktycznie zazwyczaj same leszcze biorą mało w tym roku jest płoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cormoran Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 To był oczywiście żart Na goczałach od kilku lat procentowy połów z brzegu to 80% Leszcza. Z nocnych wędkowań zawsze miałem ich przynajmniej 20 w siatce. Czasem węgorz się trafi lub okoń. W dzień sama drobnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mczetu Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Cormoran złowiłeś w tym roku jakieś okonie ? Bo jeszcze ani jednej sztuki większej w sumie małe ikonki też tylko 2 sztuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczas Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 wczoraj od 9 do 12 8 leszczy w przedziale 25-35cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cormoran Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Dwa lata nie łowiłem. W ten weekend planuję otwarcie sezonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Dwa lata nie łowiłem. W ten weekend planuję otwarcie sezonu:) Za ten Nick nie życzę Ci powodzenia ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mczetu Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Byłem dzisiaj od rana jeden leszcz 40 cm ,kilkanaście małych i ryba na kiju większa się spieła , po tej akcji już żadnego brania .Mieliście kiedyś taką sytuacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOUNT79 Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Dzisiaj zatoka w Wiśle od 4 rano 2 leszcze po 40, 3 mniejsze i jedna płoć byli i tacy koło mnie którzy nie mieli nic, więc tylko się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi