dawid7123 Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 Spokojnie limitu wam nie braknie :D Jak ktoś złowi miarowego szczupaka/sandacza będę bił brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek029 Napisano 31 Marca 2019 Share Napisano 31 Marca 2019 Takie szybkie pytanie Spinning na goczałach tak jak na pzw Katowice na wodach stojących od 30.04??? Na kanale pełno spiningow zato na jeziorku nikogo nie spotkałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 31 Marca 2019 Share Napisano 31 Marca 2019 55 minut temu, janek029 napisał: Takie szybkie pytanie Spinning na goczałach tak jak na pzw Katowice na wodach stojących od 30.04??? Na kanale pełno spiningow zato na jeziorku nikogo nie spotkałem... Nie, możesz chodzić na okonia kiedy masz ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid7123 Napisano 5 Kwietnia 2019 Share Napisano 5 Kwietnia 2019 Witam, relacja z 4 wypadów na rzekę Wisłę poniżej zapory. Dzień pierwszy, godziny 7-12, 3 płocie 18-22cm, najlepszy wynik spośród wędkujących tego dnia, potem wędkarz obok płoć 28cm i mały leszcz, reszta wędkarzy nic. Dzień drugi godziny 12-15, 4 płocie 18-25cm, 2 okonie 18cm wędkarz obok 1 karaś 30cm, reszta wędkarzy nic. Dodatkowo kontrola STRAŻY RYBACKIEJ. Dzień trzeci godziny 6-12, 5 płoci 18-25cm, dosłownie masa okoni większość 20-25cm. Jedną trzydziestkę udało się złowić i jednego 28cm, wędkarzy tego dnia nie było. Dzień czwarty 15-18, ok. 10 okoni 17-27cm, nic poza tym. Jeden wędkarz, którego widziałem wyciągnął siatkę z dużą ilością raczej drobnej ryby. Dowiedziałem się także od jednego wędkarza, że na zatoczce na jeziorze obok rybaczówki, jednego dnia brała masa płoci, od takich 10cm do 30cm, podobno aż koledze wędkarzowi brakło robaków przez te małe płocie. To tyle ode mnie w podsumowaniu pierwszych dni na rybach w tym roku, życzę wszystkich połamania! Byle na rybie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 6 Kwietnia 2019 Share Napisano 6 Kwietnia 2019 Dobrze że ktoś coś łowi i i się tym dzieli, ja też miałem 2 wypady ostatnio po 2 godzinki ale łowiłem batem celem była płoć która nadal bierze choć zdarza się ze przez jakiś czas nie ma brań. Zauważam aktywność w wodzie za chwile będą brały karaski i linki nawet trafiłem 2 wczoraj co u mnie raczej rzadko się zdarza w szczególności na tej wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 25 Kwietnia 2019 Share Napisano 25 Kwietnia 2019 Witam.Ruszyło się coś juz na zbiorniku? Ja byłem na wiśle bliżej mostu to sama drobnica(płoć,leszcz,karaś,krąp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajmon7183 Napisano 19 Maja 2019 Share Napisano 19 Maja 2019 Witam, jak z rybą na Wiśle i na jeziorze bierze coś oprócz leszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek029 Napisano 21 Maja 2019 Share Napisano 21 Maja 2019 Kolego Goczały jeszcze spia ryby sie tra tak ze krzakami trzęsie ogólnie to po kilkanastu wypadach w naprawde różne miejsca moge powiedzieć ze wędkowanie jeszcze sie nie rozpoczelo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 2 Czerwca 2019 Share Napisano 2 Czerwca 2019 Jak tam panowie ruszyło się coś czy nadal się trze ?Chce się wybrać w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 2 Czerwca 2019 Share Napisano 2 Czerwca 2019 Ja byłem w piątek ale jeszcze na płytkim, brały tylko małe karasie. W ogóle ludzi brak na jeziorze najwięcej aut stoi od strony Strumienia przy rzece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 7 Czerwca 2019 Share Napisano 7 Czerwca 2019 Byłem w czwartek(06.06) na frelichowie zarośnięte kilka drobnych karasi i leszczyków wpadło nic szczególnego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdud85 Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 W sobotę byłem pospinningować za okoniem, póki co cisza, kilka maluszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek029 Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 Panowie gdzie biegacie z spinem od strony Zabrzega??wiadomo Kanał poniżej zapory,zatoczka/bobrowisko a może polecicie jakies miejsca dalej w strone chybia strumienia?lub zupełnie cos innego .... Zarzecze niestety bez drapieżnika tam tylko wzdręga i sumik karłowaty panuje w tym sezonie. Jeżeli ktoś chciałby pospacerować za drapieżnikiem to pisać na piv jest jeszcze kika miejsc gdzie można spotkać szczupłego i sandała tylko trzeba sie z nim umówić na określana pogodę i porę dnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cormoran Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 Witam kolegów. Bierze coś od strony Zabrzega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek029 Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 Ostatnio bardzo słabo woda bardzo niska tu masz zdj z teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja111234 Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 Byłem od strony Zabrzega w tym tygodniu trzy razy, ogólnie efekty słabe: 2 wzdręgi, płotka, kilka leszczyków, karpik i jeden ładny karaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Ja byłem w frelichowie i zarzeczu sama drobnica nawet 3 karpiki do 25cm złowilem;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 8 Lipca 2019 Share Napisano 8 Lipca 2019 Ja też dla odmiany wybrałem się na rzekę od strony Zabrzega, oprócz jednego ładnego karasia same drobne leszcze. Na jezioro jeżdżę co tydzień 90% ryb to leszcze 35cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek029 Napisano 8 Lipca 2019 Share Napisano 8 Lipca 2019 Cinek od której strony jeziora lowisz? W zarzeczu tez słabo.....same malolaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 9 Lipca 2019 Share Napisano 9 Lipca 2019 W dniu 8.07.2019 o 13:16, janek029 napisał: Cinek od której strony jeziora lowisz? W zarzeczu tez słabo.....same malolaty Zazwyczaj od strony Łąki tam mam najbliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 5 Sierpnia 2019 Share Napisano 5 Sierpnia 2019 Co tu taka cisza? Nikt nie jezdzi na goczały? ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Sierpnia 2019 Share Napisano 5 Sierpnia 2019 Ostatnio próbowałem złowić dużego żywca na suma i... kompletne fiasko... Aż nie do wiary taki brak brań średniej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek029 Napisano 5 Sierpnia 2019 Share Napisano 5 Sierpnia 2019 Wszyscy siedzą na brzegu intensywnie wyciągając Goczałkowickie rybki.Rybki z gruntu i spina są narzekać mogą ci, co nie łowia. Pany kto się pisze ja wspólne wędkowanie poniżej zbiornika w Zabrzegu??Spining jak i grunt najlepsze efekty sa o świcie. więcej info na PIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 6 Sierpnia 2019 Share Napisano 6 Sierpnia 2019 Ja uderzam w piątek do Zarzecza dam znać czy coś skubie ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek029 Napisano 12 Sierpnia 2019 Share Napisano 12 Sierpnia 2019 W dniu 6.08.2019 o 13:50, pawel920 napisał: Ja uderzam w piątek do Zarzecza dam znać czy coś skubie ☺️ I wyciągałeś te mikro leszcze do 25 cm i karpie pełnołuskie do 30 cm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi