Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

A czy ktoś ma jakieś sprawdzone info skąd się wzięły te karpiki, bo nad wodą różne ploty chodzą? Czyżby rybaczówka zarybiła?

• 5 weeks later...
Napisano

Cześć, czy w miejscu zaznaczonym strzałką na zdjęciu, można łowić czy jest to już miejsce gdzie nie wolno nam wędkować? Pozdrawiam, wytrwałych wędkarzy.

zapora.jpg

Napisano
W dniu 11.09.2019 o 20:31, szczudlo napisał:

Cześć, czy w miejscu zaznaczonym strzałką na zdjęciu, można łowić czy jest to już miejsce gdzie nie wolno nam wędkować? Pozdrawiam, wytrwałych wędkarzy.

zapora.jpg

Witam jeśli dobrze odczytuje mapkę i jest to Wisła poniżej zapory, to po tej stronie od starego kopyta nie można łowić często krają tam.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano

Witam i jak tam panowie u was z rybkami? ja bylem w tamtym tygodniu na kanale ludzi mnóstwo ale szczerze to było słabo dosłownie drobnica. Z ciekawości pojechałem na Wisłę powyżej ale tez bez rewelacji. Nie wiem czy to pogoda czy co innego ale rybki w ogóle nie współpracują. 

Napisano

Bo tam już ryb nie ma i bezsensem jest tam jeździć a dla znawców tematu dlaczego przedstawiam zdjęcia które wyjaśnia ten proceder co 2 razy do roku sie odbywa

20191107_160515.jpg

Napisano
14 godzin temu, janek029 napisał:

przedstawiam zdjęcia które wyjaśnia ten proceder co 2 razy do roku sie odbywa

Ślepawy jestem, albo zdjęcie dla nie wtajemniczonych nic nie wyjaśnia... . Możesz napisać o co chodzi?

Napisano
Godzinę temu, diaflex napisał:

Ślepawy jestem, albo zdjęcie dla nie wtajemniczonych nic nie wyjaśnia... . Możesz napisać o co chodzi?

Pewnie o te setki/tysiące rybitw czy co to tam jest na zdjęciu.. ;) 

• 2 months later...
  • 1 month later...
Napisano

Witam, ma ktoś jakieś dodatkowe informacje co z wykupywaniem zezwoleń na ten rok? Na stronie jest tylko info, że na razie wstrzymane do odwołania. 

Napisano
18 godzin temu, tomdud85 napisał:

Witam, ma ktoś jakieś dodatkowe informacje co z wykupywaniem zezwoleń na ten rok? Na stronie jest tylko info, że na razie wstrzymane do odwołania. 

Tak jak jest napisane wstrzymali, podobno decyzja od góry żeby jak najmniej ludzi przebywało aktualnie na rybach.

• 4 weeks later...
Napisano

Jak byłby ktoś zainteresowany to od 22 kwietnia jest możliwość kupna zezwoleń na goczałki na sezon 20/21. Całoroczne zezwolenie 170 zł. Pozwolenie na połów na żywca + 100 zł (półroczne tj. od czerwca).

Napisano

Tak i wprowadzili na plus dodatkowe spędzanie nocek tj od czwartku do tej pory było od piątku do niedzieli, widać że ludzi mniej to troszkę muszą ludzi zachęcać bo sporo im uciekło już :]

• 1 year later...
Napisano

Witam nikt nic nie piszę czy tak kiepsko jest? Mam pytanko czy w nocy ktoś łowi coś? Ja mam kiepski ten sezon jak na razie, w tamtym tygodniu dopiero połowiłem kilka ładnych leszczy na jeziorze ale byłem rano pozdro.