pawel920 Napisano 12 Sierpnia 2019 Share Napisano 12 Sierpnia 2019 zgadza sie karpików poprostu masa ale tez siadły 3 karasie 30stki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja111234 Napisano 12 Sierpnia 2019 Share Napisano 12 Sierpnia 2019 A czy ktoś ma jakieś sprawdzone info skąd się wzięły te karpiki, bo nad wodą różne ploty chodzą? Czyżby rybaczówka zarybiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 12 Sierpnia 2019 Share Napisano 12 Sierpnia 2019 wydaje mi sie ze komus uciekły z stawu i bajerką przypłyneły lub wisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 11 Września 2019 Share Napisano 11 Września 2019 Witam co słychać na goczałach dzieje sie cos po ochłodzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczudlo Napisano 11 Września 2019 Share Napisano 11 Września 2019 Cześć, czy w miejscu zaznaczonym strzałką na zdjęciu, można łowić czy jest to już miejsce gdzie nie wolno nam wędkować? Pozdrawiam, wytrwałych wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 17 Września 2019 Share Napisano 17 Września 2019 W dniu 11.09.2019 o 20:31, szczudlo napisał: Cześć, czy w miejscu zaznaczonym strzałką na zdjęciu, można łowić czy jest to już miejsce gdzie nie wolno nam wędkować? Pozdrawiam, wytrwałych wędkarzy. Witam jeśli dobrze odczytuje mapkę i jest to Wisła poniżej zapory, to po tej stronie od starego kopyta nie można łowić często krają tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdud85 Napisano 17 Września 2019 Share Napisano 17 Września 2019 I jak Panowie, dzieje się coś ciekawego na Goczałach? Był ktoś ostatnio ? Ruszył się już okoń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczudlo Napisano 8 Października 2019 Share Napisano 8 Października 2019 W niedziele mój rekordowy okoń wpadł na wiśle pod zaporą, 37cm na twistera 10cm, no i szczupak 30cm cienki jak przecinek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 ruszyła juz moze płoć na kanale/wiśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 Witam i jak tam panowie u was z rybkami? ja bylem w tamtym tygodniu na kanale ludzi mnóstwo ale szczerze to było słabo dosłownie drobnica. Z ciekawości pojechałem na Wisłę powyżej ale tez bez rewelacji. Nie wiem czy to pogoda czy co innego ale rybki w ogóle nie współpracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek029 Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 Bo tam już ryb nie ma i bezsensem jest tam jeździć a dla znawców tematu dlaczego przedstawiam zdjęcia które wyjaśnia ten proceder co 2 razy do roku sie odbywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 18 Listopada 2019 Share Napisano 18 Listopada 2019 14 godzin temu, janek029 napisał: przedstawiam zdjęcia które wyjaśnia ten proceder co 2 razy do roku sie odbywa Ślepawy jestem, albo zdjęcie dla nie wtajemniczonych nic nie wyjaśnia... . Możesz napisać o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 18 Listopada 2019 Share Napisano 18 Listopada 2019 Godzinę temu, diaflex napisał: Ślepawy jestem, albo zdjęcie dla nie wtajemniczonych nic nie wyjaśnia... . Możesz napisać o co chodzi? Pewnie o te setki/tysiące rybitw czy co to tam jest na zdjęciu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek029 Napisano 14 Lutego 2020 Share Napisano 14 Lutego 2020 Siema koledzy był może ktoś w nowym roku w Zarzeczu?Jaka sytuacja jest z rybą?Zaczęła juz brać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdud85 Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 Witam, ma ktoś jakieś dodatkowe informacje co z wykupywaniem zezwoleń na ten rok? Na stronie jest tylko info, że na razie wstrzymane do odwołania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 31 Marca 2020 Share Napisano 31 Marca 2020 18 godzin temu, tomdud85 napisał: Witam, ma ktoś jakieś dodatkowe informacje co z wykupywaniem zezwoleń na ten rok? Na stronie jest tylko info, że na razie wstrzymane do odwołania. Tak jak jest napisane wstrzymali, podobno decyzja od góry żeby jak najmniej ludzi przebywało aktualnie na rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdud85 Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Jak byłby ktoś zainteresowany to od 22 kwietnia jest możliwość kupna zezwoleń na goczałki na sezon 20/21. Całoroczne zezwolenie 170 zł. Pozwolenie na połów na żywca + 100 zł (półroczne tj. od czerwca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Tak i wprowadzili na plus dodatkowe spędzanie nocek tj od czwartku do tej pory było od piątku do niedzieli, widać że ludzi mniej to troszkę muszą ludzi zachęcać bo sporo im uciekło już :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki77 Napisano 29 Kwietnia 2020 Share Napisano 29 Kwietnia 2020 Coś tu cicho.Nic niebierze na zbiorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek146 Napisano 19 Czerwca 2021 Share Napisano 19 Czerwca 2021 Witam nikt nic nie piszę czy tak kiepsko jest? Mam pytanko czy w nocy ktoś łowi coś? Ja mam kiepski ten sezon jak na razie, w tamtym tygodniu dopiero połowiłem kilka ładnych leszczy na jeziorze ale byłem rano pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi