Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gość wobler129
Napisano
Gdzieś to usłyszal lub przeczytał ,to taka stara nazwa że ho ho ho

Chodzi o "pletkę" ? :mrgreen:

Nie wiem sam mi się wydaję że wymyśliłem :lol: Nigdzie o tym nie czytałem. Tak samo jak przyjęło się u mnie słowo "kulaski" :mrgreen:

A co do gruntu to nie pomogę za dużo :oops: Chyba nie łowiłem jeszcze pletką na grunt :wink:

Gość wobler129
Napisano

maniek to też się przyjęło :mrgreen: Do wielu słów się przyzwyczaiłem - teraz ciężko powiedzieć :roll: O mam jeszcze słowo "takowe" :cool:

Napisano
Firma innovatnve textilies. Co ciekawe też nazywa się power pro.
mógłbyśpstryknąć jakąś fotkę szpulce i wstawić na forum??
Kusi mnie [ceną] zakup Sufix-Gyro za 110m aż 40pln ,pewnie jakaś podróba albo "śmieć" ,czy ktoś to używał.
Maniuś, to niech cię nie kusi. Paru znajomych też skusiła, z tego co mówili szajs gorszy od tych jaxonodragonokongerów.
Napisano
Kusi mnie [ceną] zakup Sufix-Gyro za 110m aż 40pln
Niech Cie nie kusi :wink: ja sie skusiłem bo tania i Sufix, sam na plecionki nie łowie zbyt często wiec i niewiele ryzykowałem.

Strzępi sie bardzo szybko.

Plącze sie jak ho-ho

Ma bardzo gruby splot przez co jest bardzo głośna

Nie polecam mimo ze fachowcem w plecionkach nie jestem.

Napisano

artech napisał - mógłbyś pstryknąć jakąś fotkę szpulce i wstawić na forum??

jutro pstryknę dzisiaj jestem po piwie

pozdrawiam

Napisano
Co do BERKLEY CRYSTAL jak dla mnie lipa. Za sztywna, strasznie szeleści na przelotkach i nie jest przezroczysta tylko biała;-) w wodzie.

Tak jest sztywna, co do przezroczystości to wydaje się na pół przezroczysta gdy jest mokra ale to dotyczy małych średnic 0,8 w dół , natomiast grubsze 0,14 -0,17 są mleczno białawe nawet gdybyś je moczył tydzień :grin: , plecionka ma też dziwne fanaberie potrafi się po jakimś czasie rwać nawet na prostych odcinkach :sad:

Napisano

Może być? Niby sony panasonic technics czy ja kto się tam pisze to inne firmy. A matka to matshushita electric. Ale to nieważne. Określone modele są lepsze lub gorsze. Dlatego szukamy czekoś dobrego w dobrej cenie i od tego jest forum.

Pozdrawiam

Gość wobler129
Napisano

Szyszek kup Power Pro albo Fireline. Z Dragonami daj sobie spokój :???:

Gość wobler129
Napisano

Szyszek wejdź na www.multiplikator.pl i spytaj kolegi @Psulek :cool: Ja u niego brałem na prawdę bardzo tanio - taniej jak na Allegro :smile:

Napisano
Z Dragonami daj sobie spokój :???:

niby dlaczego??? Miałem dwie zyłki Dragona i spisywały się rewlacyjnie :twisted:

Berkley nie chce, czytałem że się szybko robią zadziory i nie za bardzo :???:

PowerPro, nie, jest żółta, a może coś innego :) ?

miałem kupić 300m kongera, ale pomyślałem że kupie 150m, ale lepszej, dam sporo żyłki na podkład :)

ja to wybredny jestem :mrgreen:

Napisano
ponieważ są strasznie słabe, strzępia się, odchodzą zwoje. coś jeszcze??

hmm, u znajomych ta plecionka ładnie chodzi ;) ale zauważyłem że masz Techno :wink:

PowerPro jest nie tylko żółta, ja np. za radą artecha używam zielonej.

mógł być wstawić fote???

a pozatym PR kosztuje 90 zetów, troche zadurzu :( a ja chce oryginał ;)

a może Mikado???

Też dobrze wspominam ;)

Gość wobler129
Napisano

Szyszek czytaj uważnie :!::!::!:

Szyszek wejdź na www.multiplikator.pl i spytaj kolegi @Psulek :cool: Ja u niego brałem na prawdę bardzo tanio - taniej jak na Allegro :smile:

Dostaniesz za 60zł. z wysyłką :wink: Tylko trochę się pofatyguj!

I żyłki Dragon ma ok, ale plecionki - to już zależy ale większość uważa je za słabe.

Homegeon powiedział Ci co sądzi o swojej :grin:

Gość wobler129
Napisano

Szyszek to nie jest podróbka :!:

jak dla mnie za tanio ;)

Ok jak za tanio to przepłać 20zł. :mrgreen: