artech Napisano 26 Września 2008 Autor Share Napisano 26 Września 2008 Potwierdzam i aspius aspius i stachu991 to pewni sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anonim1133 Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 mam takie pytanie, czy plecionka nie będzie się tak skręcać i plątać jak żyłka i czy tam samo jak żyłka jak poleży dłużej traci na wytrzymałości ? Żyłka jak się zleży to masakrycznie idzie jej wytrzymałość w dół, kiedyś chcąc zaoszczędzić kupiłem tanią żyłkę która trochę chyba poleżała na półce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czoczo Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 stachu991 to pewni sprzedawcy. Zakupiłem od tego pana dzisiaj plecionkę, będzie to moja pierwsza plecionka w życiu i zastanawiam czy przetrwa mi przez zimę do wiosny bez żadnych efektów ubocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 czoczo, w temperaturach ujemnych nie łowi się na plecionki, ponieważ się do tego nie nadają. Zimą tylko żyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Witam,kupilem ostatnio plecionke tuf line,ma ktos moze taka,bo zastanawie mnie fakt ze jest plaska i zostawie jakis osad na palcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 używałem parę średnic Tuff Line XP ale była ok i nic nie zostawiała, może po jakimś czasie stawała się jako tako płaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Mniejsza o wiekszosc odradzam to badziewie ,w usa kosztuje 14$$ http://cgi.ebay.com/Tuff-Line-Braided-Spectra-line-30lb-x-150yds-Green_W0QQitemZ140242957824QQcmdZViewItem?_trksid=p3286.m20.l1116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Witam. Mam zamiar w niedługim czasie kupic nową plecionke i zastanawiam się nad kupnem Berkley Whiplash Crystal lub Whiplash PRO. Czy ma ktos ta pletke? Jak tak to jak się sprawuje bądź sprawowała? Czy może lepiej kupić tańszą PP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=100644#100644 ja polecam rapale jestemnaprawde bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migdał Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Usłyszałem opinnie, że plecionka za 30zł to niedobry wydatek. Ale możne jednak jakas sie sprawdza? Np, ten Dragonik: http://www.allegro.pl/item452110987_125metrow_plecionki_dragon_spectra_0_12mm_6_30kg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anonim1133 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 sprawdź ja się tyle naczytałem o tych tanich plecionkach, że nie wiem czy bym zaryzykował, tym bardziej że power pro, w sumie nie jest aż taka droga, a tutaj chwaliło parę osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 power pro, w sumie nie jest aż taka droga, a tutaj chwaliło parę osób od sprawdzonego dostawcy na allegro kosztuje ok 65 zl, choc przy tym kursie dolara jest szansa ze wkrotce bedzie drozsza. Sprawdzona pletka, chwalona nie przez pare osob, ale przez wszystkich, ktorzy jej uzywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Proszę zobaczyć na forum Jerkbaita użytkownik Psulek sprzedaje oryginały. Ma bardzo tanio - poniżej 50zł. 100% oryginalne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 no coz zdania sa podzielone ja uzywam rowniez tego http://www.allegro.pl/item459439229_plecionka_dragon_rainbow_braid_0_25mm_40_04_130_a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anonim1133 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 a morał z tego taki, że lepiej dorzucić te 20zł i mieć na pewno dobrą pletkę, a 20zł to już nie jest taki majątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 a morał z tego taki, że lepiej dorzucić te 20zł i mieć na pewno dobrą pletkę, a 20zł to już nie jest taki majątek? Jak powiadał Kwicoł "tyz prowda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 ja podzielam opinie, lepiej dolozyc i sie nie denerwawac ze cos sie urwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 witam, szukam dwu plecionek jedna musi miec wytrzymałosc do 5 kg a druga 10-13kg. to nie ma byc zadna igiełka do spiningu bo w wiekszosci łowie na grunt a 2-3 razy w roku na spining. czy moglibyscie mi cos polecic w tym temacie? pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Ja obstaje przy rapala titanium braid 130m kolor szary, niebieski lub czerwony, do 5kg 0.102mm do 13kg 0.216mm niestety ceny w PL nie jestem pewien. Moze nie byc zbyt tania ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Paco, dzieki za odpowiedz, prosze tez innych o wypowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abu Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Koledzy, a jaką plecionkę polecacie na okonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 tak na moje oko abu to nie zabardzo wiem o co ci chodzi? O marke, wytrzymalosc, kolor? Jak dla mnie to pletka powinna miec okragly przekroj. Kupilem kiedys tigrexa ktorego mam jeszcze na 2szpulach ale jest strasznie marna, juz niedlugo ja wymienie, tyle ze to wydatek. Na morskiego multika jakies 300m a na spina 130. pozdrawiam. i tigrexa nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abu Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Paco, chodzi mi o markę, przekrój- rozmiar, pozytywne bądź negatywne opinie o określonych producentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Przerzucam się na Power Strike i mam pozytywne odczucia - przekrój dużo bardziej okrągły niż w Power Pro. I są małe średnice - pod okonka 4LB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 wobler a ja ciekaw jestem jak ci sie zachowa rapala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi