Gość wobler129 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 maniek a do czego ta pletka ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 ta pletka ma być?Gdzieś to usłyszal lub przeczytał ,to taka stara nazwa że ho ho ho.A chodzi mi o grunt przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Gdzieś to usłyszal lub przeczytał ,to taka stara nazwa że ho ho ho Chodzi o "pletkę" ? Nie wiem sam mi się wydaję że wymyśliłem Nigdzie o tym nie czytałem. Tak samo jak przyjęło się u mnie słowo "kulaski" A co do gruntu to nie pomogę za dużo Chyba nie łowiłem jeszcze pletką na grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 jak przyjęło się u mnie słowo "kulaski" No i moje ulubione slowo "PANIERKA" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 maniek to też się przyjęło Do wielu słów się przyzwyczaiłem - teraz ciężko powiedzieć O mam jeszcze słowo "takowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Listopada 2007 Autor Share Napisano 20 Listopada 2007 Firma innovatnve textilies. Co ciekawe też nazywa się power pro. mógłbyśpstryknąć jakąś fotkę szpulce i wstawić na forum??Kusi mnie [ceną] zakup Sufix-Gyro za 110m aż 40pln ,pewnie jakaś podróba albo "śmieć" ,czy ktoś to używał. Maniuś, to niech cię nie kusi. Paru znajomych też skusiła, z tego co mówili szajs gorszy od tych jaxonodragonokongerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Maniuś, to niech cię nie kusiNo i z góry wielkie dzięki za rade ,może strata nie wielka finansowo ,ale za to nerwy cale to bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Listopada 2007 Autor Share Napisano 20 Listopada 2007 Tu jest też kilka opini na temat tej plecionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Kusi mnie [ceną] zakup Sufix-Gyro za 110m aż 40pln Niech Cie nie kusi ja sie skusiłem bo tania i Sufix, sam na plecionki nie łowie zbyt często wiec i niewiele ryzykowałem.Strzępi sie bardzo szybko. Plącze sie jak ho-ho Ma bardzo gruby splot przez co jest bardzo głośna Nie polecam mimo ze fachowcem w plecionkach nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-PuS- Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 artech napisał - mógłbyś pstryknąć jakąś fotkę szpulce i wstawić na forum?? jutro pstryknę dzisiaj jestem po piwie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Co do BERKLEY CRYSTAL jak dla mnie lipa. Za sztywna, strasznie szeleści na przelotkach i nie jest przezroczysta tylko biała;-) w wodzie. Tak jest sztywna, co do przezroczystości to wydaje się na pół przezroczysta gdy jest mokra ale to dotyczy małych średnic 0,8 w dół , natomiast grubsze 0,14 -0,17 są mleczno białawe nawet gdybyś je moczył tydzień , plecionka ma też dziwne fanaberie potrafi się po jakimś czasie rwać nawet na prostych odcinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-PuS- Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Unises zgadzam się. Ale dla mnie kolor mleczno białawy to biały Mam cristala dość grubego. A co do rwania to zauważyłem. Niby cholernie mocna a pęka niewiadomo dlaczego. Myślę że jest po prostu za sztywna. Ogólnie odradzam!!!! A dla kolegi przesyłam namiar na powerpro http://www.powerpro.com/purchase/store/browse.asp pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 21 Listopada 2007 Autor Share Napisano 21 Listopada 2007 ©2004 - 2007 PowerPro.com An Innovative Textiles Company Wydaje mi się, że Innovative Textiles jest właścicielem marki PowerPro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-PuS- Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Może być? Niby sony panasonic technics czy ja kto się tam pisze to inne firmy. A matka to matshushita electric. Ale to nieważne. Określone modele są lepsze lub gorsze. Dlatego szukamy czekoś dobrego w dobrej cenie i od tego jest forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=5&assortment=78&producer=75&kind=1870 miał ktoś tą plecionke??? Cena max 70 zeta Wszystkie kolory mogą być oprócz żołtego Co polecacie, może być ten Dragon??? Ma pracować z Spro Passion Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Szyszek kup Power Pro albo Fireline. Z Dragonami daj sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 23 Listopada 2007 Autor Share Napisano 23 Listopada 2007 Cena max 70 zeta za 70 PLN masz PowerPro z przesyłką i jeszcze ci dycha albo więcej na kilka gumek zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Szyszek wejdź na www.multiplikator.pl i spytaj kolegi @Psulek Ja u niego brałem na prawdę bardzo tanio - taniej jak na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Z Dragonami daj sobie spokój niby dlaczego??? Miałem dwie zyłki Dragona i spisywały się rewlacyjnie Berkley nie chce, czytałem że się szybko robią zadziory i nie za bardzo PowerPro, nie, jest żółta, a może coś innego ? miałem kupić 300m kongera, ale pomyślałem że kupie 150m, ale lepszej, dam sporo żyłki na podkład ja to wybredny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 PowerPro, nie, jest żółta, PowerPro jest nie tylko żółta, ja np. za radą artecha używam zielonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 ponieważ są strasznie słabe, strzępia się, odchodzą zwoje. coś jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 ponieważ są strasznie słabe, strzępia się, odchodzą zwoje. coś jeszcze?? hmm, u znajomych ta plecionka ładnie chodzi ale zauważyłem że masz Techno PowerPro jest nie tylko żółta, ja np. za radą artecha używam zielonej. mógł być wstawić fote??? a pozatym PR kosztuje 90 zetów, troche zadurzu a ja chce oryginał a może Mikado??? Też dobrze wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Szyszek czytaj uważnie Szyszek wejdź na www.multiplikator.pl i spytaj kolegi @Psulek Ja u niego brałem na prawdę bardzo tanio - taniej jak na Allegro Dostaniesz za 60zł. z wysyłką Tylko trochę się pofatyguj! I żyłki Dragon ma ok, ale plecionki - to już zależy ale większość uważa je za słabe. Homegeon powiedział Ci co sądzi o swojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 wobler129, ale to zapewno podróba, jak dla mnie za tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Szyszek to nie jest podróbka jak dla mnie za tanio Ok jak za tanio to przepłać 20zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi