BOBO Napisano 9 Października 2012 Share Napisano 9 Października 2012 Zarybic zarybili:) Ty za to doskonale wiesz ze wyłapali co do sztuki brali po dwie reklamowki a nie po jednej jak mowisz Na marne jest szukac drapieznika ??? no i ryb tam nie ma? Dziwny jestes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 9 Października 2012 Share Napisano 9 Października 2012 Pisałem co się dowiedziałem. Byłem pierwszy raz. Nie napisałem, że co do sztuki. Jak nie umiesz czytać to zapraszam do przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOBO Napisano 13 Października 2012 Share Napisano 13 Października 2012 Do przedszkola nie przyjme zaproszenia poniewaz nie chce miec z Toba nic wspolnego! Pozdrawiam i bez odbioru :kolego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sk_1982 Napisano 21 Grudnia 2012 Share Napisano 21 Grudnia 2012 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego 2013 roku dla wszystkich z forum !!! Życzę dużo wędkarskich prezentów,spełnienia marzeń wędkarskich,niech Wam się powodzi nad wodami w nowym sezonie i jak najmniej sporów na forum życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 6 Maja 2013 Autor Share Napisano 6 Maja 2013 dzieje się coś na Rzęsie? ludzi pewnie kupa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzycho Wędkarz Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Wyskoczyłem dzisiaj na 3h, na gruncie na "dmuchańcach" tylko jakieś pojedyncze piknięcia, na pinke na spławik mała wzdręga i karaś, wiało, padało, było zimno to się zwinąłem. Jeśli nawet drobnica na pinkę nie bierze to wiedz, że coś się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 28 Maja 2013 Autor Share Napisano 28 Maja 2013 Co roku to samo.. Jakiś czas temu wyskoczyłem na Rzęsę pierwszy raz i udało mi się karpia złowić, stosunkowo myślę, że dużo szczęścia miałem, bo nikt w tym dniu podobno nic nie złowił, a ludzi było w ci*l i trocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzycho Wędkarz Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Jutro uderzam znowu, na kulki i kuku, ale bardziej z braku laku, bo wątpię ze coś mi się uczepi. Chciałem dzisiaj ale jak wstałem o 4.30 to uznałem aurę za niesprzyjającą Tam już chyba naprawdę prawie nic nie pływa, miasto zrobiło z Rzęsy bardzo ładny i zadbany teren rekreacyjny, ale związek jakby zapomniał o wędkarzach. Zarybienia są sami wiemy jak często, jakimi rybami i jak wygląda łowienie po tych zarybieniach, ja bym był za tym żeby po zarybieniu wprowadzić zakaz łowienia przez tydzień, żeby rybki się rozpłynęły i zapoznały ze zbiornikiem, a nie rzucały na każdą paszę którą znają z hodowli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thoorgall Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 jak były słoneczne dni chodziłem sobie po koronie Rzęsy i obserwowałem wodę ale drobnica tylko dawała znać o sobie nic więcej. Na tym płytkim siedziało dwóch na spławik i nic w siatce. Siemianowickie stawy umierają i jest totalna lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzycho Wędkarz Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Dzisiaj połowiłem na kuku (spławik) i kulkę (grunt). Na spławik uwiesiły się 3 jazie w rozmiarach ~25cm i dużo krąpi, na kulkę miałem 3 brania z czego jedno zacięte. Pobiłem chyba niechlubny rekord, bo na truskawkową 18mm uwiesił się ~25cm leszczyk któremu się nawet kulka do ryjka nie mieściła, a mimo to był prawidłowo zapięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thoorgall Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 dzieje się coś na Rzęsie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Rzęsa podobno zarybiona, jak jest nie wiem nie byłem, jutro mam zamiar się wybrać. Może wy coś wiecie wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 8 Lipca 2016 Autor Share Napisano 8 Lipca 2016 Nikt z Was na Rzęsie już nie łowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Na rzęsie płotki brały no i karpie chore też były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 14 Lutego 2017 Autor Share Napisano 14 Lutego 2017 Brak aktywnych łowiących na Rzęsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi