Uzytkownikkkk Napisano 9 Maja 2020 Share Napisano 9 Maja 2020 Witam, Chciałbym rozwiać wątpliwości, ponieważ kogo nie zapytam to każdy inaczej mówi,a mianowicie: Czy łowiąc na obszarze Spółdzielni Regalicy -rzeka Odra, obowiązują wymiary ochronne dla ryb Leszcz oraz Płoć? Na stronie Spółdzielni, nie widzę uwzględnionych tych ryb w zakładce "Wymiary ochronne". Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 10 Maja 2020 Share Napisano 10 Maja 2020 Nie lepiej zadzwonić do żródła i się dowiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadek Napisano 12 Maja 2020 Share Napisano 12 Maja 2020 NIektóre wymiary są "ukryte" na podstronach: leszcz - 25 cm http://www.rspregalica.pl/index.php/features/limit-ilosciowy?layout=edit&id=150 płoć - ??? nie znalazłem, aczkolwiek na starej stronie (już nieistniejącej) było podane 15 cm Ogólnie, to ta nowa strona "Regalicy" jest porażką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uzytkownikkkk Napisano 22 Maja 2020 Autor Share Napisano 22 Maja 2020 Dziękuję, sam już nie wiem jak to jest. Miałem ostatnio kontrolę Straży rybackiej i pytałem i Pan powiedział, że na leszcza i płoć nie ma wymiaru ochronnego. Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi