infoxd Napisano 12 Maja 2020 Napisano 12 Maja 2020 Witam, Mam zamiar kupić Kołowrotek DAIWA Ninja Match&Feeder LT 4000C i Wędka DAIWA Ninja X-Feeder 3.60m 40-120g Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o takim zestawie ? Cytuj
FullWengjel Napisano 12 Maja 2020 Napisano 12 Maja 2020 Miałem kilka feederów z róznych półek cenowych w łapie i jak dla mnie to nie spinning czy mucha gdzie kij to prawie magiczne doznanie. Feeder jak feeder, polecam tylko omijac tanie kompozyty bo cięzkie i lejace a tak to jak sie podoba i w łapie dobrze leży. Ja celowalem duzo nizej cenowo w zestawie dla siebie - w końcu hol na federze to zadne doznanie. Pomyśl nad kołowrotkiem z wolnym biegiem bo to sie przydaje. Ja po doswiadczeniu jak gonilem kija do wody kupilem niedrogą okume longbow xt wyposazona w wolny bieg. Fajny i tani młynek to federa - takie podstawowe krecidło bez fajerwerków. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi