Skocz do zawartości
Dragon

Staw Hubertus.

MatiQ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, założyłem ten temat aby dowiedzieć się co i jak z tą wodą

(nigdzie nie widziałem tematu dotyczącego Hubertusa - jak co to proszę o usunięcie).

W tą sobotę mam tam zawody i interesuję mnie przedewszystkim jak tam łowić, tzn na jaką przynętę jakie ryby tam dominują itp.

Z góry dziękuję za odpowiedz :smile: .

Ii jak by ktoś miał mapę tego stawu, prosiłbym o dodanie :mrgreen: ,

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

łowiłem tam raz kiedys ale bez ciekawszych rezultatów kilka małych karasi a pozatym nieciekawie sie siedziało brudno i syf dookoła no i zarosniety zbiornik niewiem czy to był hubertus bo kilka stawów tam było.

Napisano

Zacznijmy od tego ze Hubertusy sa 2.Jak chcesz wiecej info to pisz na priv.Ja mieszkam zaraz obok stawow i cos tam o nich wiem;)

Napisano

to moze opiszesz cos o nich w poscie napewno wiecej ludzi by chciała sie dowiedziec wybrac tam jakie ryby dominujace i wielkosc?

• 1 year later...
Napisano

W 0:38s filmu jest pokazana okolice na której widoczny jest charakterystyczny budynek wieże ciśnień w Szopienicach jest to teren skażony a Hubertus z nim graniczy więc najpierw się zastanówcie czy chcecie tam łowić.

Link do filmu pokazującego tą okolice bo pewnie 99% z forumowiczów nigdy tam nie było i nie wie nawet o strefie zamkniętej.

Poniżej link do filmu pokazującego większą okolice po hucie obok hubertusa

Ten staw leży na pograniczu Szopienic i Mysłowic chyba najbardziej skażonych miejscowości w Polsce Huty metali ciężkich kopalnie i hałdy odpad€w promieniotwórczych to okolica tego stawu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.