MatiQ Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Cześć, założyłem ten temat aby dowiedzieć się co i jak z tą wodą (nigdzie nie widziałem tematu dotyczącego Hubertusa - jak co to proszę o usunięcie). W tą sobotę mam tam zawody i interesuję mnie przedewszystkim jak tam łowić, tzn na jaką przynętę jakie ryby tam dominują itp. Z góry dziękuję za odpowiedz . Ii jak by ktoś miał mapę tego stawu, prosiłbym o dodanie ,
zibi226 Napisano 6 Maja 2010 Napisano 6 Maja 2010 łowiłem tam raz kiedys ale bez ciekawszych rezultatów kilka małych karasi a pozatym nieciekawie sie siedziało brudno i syf dookoła no i zarosniety zbiornik niewiem czy to był hubertus bo kilka stawów tam było.
wwojjtas Napisano 7 Maja 2010 Napisano 7 Maja 2010 Zacznijmy od tego ze Hubertusy sa 2.Jak chcesz wiecej info to pisz na priv.Ja mieszkam zaraz obok stawow i cos tam o nich wiem;)
zibi226 Napisano 8 Maja 2010 Napisano 8 Maja 2010 to moze opiszesz cos o nich w poscie napewno wiecej ludzi by chciała sie dowiedziec wybrac tam jakie ryby dominujace i wielkosc?
39393939abc Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 To ja zapraszam do obejrzenia wideo z tym stawem w roli głównej http://youtu.be/2yaKLwcm_A0
abra1711 Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 W 0:38s filmu jest pokazana okolice na której widoczny jest charakterystyczny budynek wieże ciśnień w Szopienicach jest to teren skażony a Hubertus z nim graniczy więc najpierw się zastanówcie czy chcecie tam łowić. Link do filmu pokazującego tą okolice bo pewnie 99% z forumowiczów nigdy tam nie było i nie wie nawet o strefie zamkniętej. Poniżej link do filmu pokazującego większą okolice po hucie obok hubertusa Ten staw leży na pograniczu Szopienic i Mysłowic chyba najbardziej skażonych miejscowości w Polsce Huty metali ciężkich kopalnie i hałdy odpad€w promieniotwórczych to okolica tego stawu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.