Kryspin Napisano 17 Maja 2020 Share Napisano 17 Maja 2020 Z tego zestawu najbardziej zastanawiam się nad kołowrotkiem , niby trzy łożyska ale brak oporowego , ciekawe czy da radę okazjonalnie połowić czy rozleci się po pierwszym wyjeździe na ryby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 17 Maja 2020 Share Napisano 17 Maja 2020 Kolego to co pokazałeś jeżeli kupisz to będziesz się tylko denerwował przy wędkowaniu 👿 , odłóż dodatkową stówę i zobacz taki zestaw - moja propozycja to wędka Jaxon Grey stream na allegro nie cała stówka ( bardzo fajny kijek o różnej gramaturze który mi się podoba ) do tego młynek Shimano Altus ( mam trzy sztuki i jestem zadowolony ) prosta konstrukcja , lekki i nie miałem do tej pory żadnego problemu z nimi , zamiast żyłki Jaxona ( parę miałem i dobrego słowa nie powiem o nich 👿 ) zobacz plecionkę Mikado na dzień dobry da radę ( używam na co dzień ) nie całe trzy dychy a przynęty ? no cóż nie ma reguły 😉 ps. zwróć uwagę na używki , może się coś trafi , powodzenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 17 Maja 2020 Share Napisano 17 Maja 2020 Przepraszam , chodziło mi o kołowrotek Shimano Alivio ( kurna robię młodemu rower i tam jest przerzutka Shimano Altus 😉 i tak łazi mi to po głowie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 18 Maja 2020 Share Napisano 18 Maja 2020 Używam Jaxona Grey do 17 gr z kołowrotkiem Dragon 835 + plecipnka Mikado Nihonto 08 i złego słowa nie powiem na ten zestaw . Miałem wcześnie jeszcze delikatniejszy kijek ale to jakoś nie moja bajka takie delikatne łowienie . Z czysty sumieniem mo gę polecić ten kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi