Krzychu33 Napisano 18 Maja 2020 Share Napisano 18 Maja 2020 Witam panowie Pytanie jak w tytule, może mi ktoś pomóc? Mianowicie jak wygląda sytuacja z wyrobieniem KW? Mianowicie jakieś 20-25 lat temu posiadałem takową, należałem do koła Huty Katowice. Jednak jak to często bywa kolejne lata oraz kilka przeprowadzek i dokument "dostał nóg". Dodatkowo przerwa w hobby i karta przepadła bezpowrotnie 🙄. Moje pytanie gdzie się udać (po kolei) aby odzyskać uprawnienia do połowu w wodach PZW? Czy konieczne będzie ponowne podejście do egzaminu czy gdzieś jednak będzie wzmianka że taki już zdałem?? Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 18 Maja 2020 Share Napisano 18 Maja 2020 Troche czasu mineło , nawet chyba trowche wiecej jak troche . Jeśli to możliwe to idź do tego koła gdzie wyrabiałeś kartę , a powinni mieć jakieś papierki . Poszukaj najbliższego koła i dopytaj gdzie , co i jak . Kumpel wyrabiał kilka lat temu to tylko kazali mu przynieść kasę , zdjęcia i o nic się nie martwić , po kilku dniach odbiór i na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu33 Napisano 27 Maja 2020 Autor Share Napisano 27 Maja 2020 No właśnie głównie chodzi o czas no nic będzie trzeba uderzyć osobiście i podpytać dzięki wielkie za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi