RadKor Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam Planuję zakupić sobie spinning MIKADO Crystal Line Travel Spin 240. Co sądzicie o takim kijku. Opinia posiadacza bedzie dla mnie cenna.
artech Napisano 26 Kwietnia 2006 Napisano 26 Kwietnia 2006 Jeżeli jest to naprawdę nowość tonie spodziewaj się szybkiej odpowiedzi
Amber Napisano 28 Kwietnia 2006 Napisano 28 Kwietnia 2006 hmmm także jestem strasznie ciekawy , słyszałem ostatnio wiele dobrego na temat MIKADO. Patrząc na stonce sklepmikado.pl z ciekawości cenowej wydaje mi sie bardzo atrakcyjna , no ale nie moge powiedziec nic poza tym bo zadnej wędki z nowej serii jeszcze nawet nie widziałem na "żywo" i nie miałem okazji zadnej macnąć . Strasznie zastanawia mnie wędka "Dream Team Nano Crystal " a mianowicie te przelotki :/ hehehe cyt. "Blanki wędziska Dream Team Nano Crystal zostały uzbrojone nowatorskimi przelotkami tytanowymi SiC nawiązującymi swoim futurystycznym wyglądem do tego wyjątkowego spinningu" hmmmmm Pozdrawiam
RadKor Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Napisano 29 Kwietnia 2006 Dzięki za zainteresowanie moim postem Słońce zaczeło grzać, rybki normalnie już mlaskają więc nie wytrzymałem!!! Zamówiłem już tę travelkę. Faktycznie cena nie jest aż tak wygórowana, ale czy to nie wpłynie na jej jakość. Zobacze ,potestuje i podziele sie chetnie opinią na forum
Amber Napisano 29 Kwietnia 2006 Napisano 29 Kwietnia 2006 hehehe pierwszy odważny . Czekamy na relacjie a i jeszcze pytanie - > . wędke zamówiłeś z internetu ? Pozdrawiam
RadKor Napisano 1 Maja 2006 Autor Napisano 1 Maja 2006 A tam odważny Grunt to szybka reakcja i zaciecie a potem spokojny hol i odrobinę szczęścia Amber - wędke zamówiłem w sklepie wyszło mi troche taniej niż przez internet.
tomcioel Napisano 5 Stycznia 2007 Napisano 5 Stycznia 2007 No i jak się sprawdził ten kijek w sezonie? Na jakie przynęty nim łowiłeś A może ktoś jeszcze go ma?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.