Sebol85 Napisano 27 Maja 2010 Share Napisano 27 Maja 2010 Jak wygląda to łowisko czy woda płynie szybko czy raczej spokojnie łowił tam ktoś w ogóle . Na jaką rybę można tam liczyć ? Już od dawna miałem się tam wybrać ale wole spytać i nie jechać na marne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 27 Maja 2010 Share Napisano 27 Maja 2010 Więc tak, woda okresami ciągnie bardzo mocno jeżeli chodzi o grunt czasami 100g to za mało. Z rybek to trafić tam można szczupaka, leszcza, dużą płoć, ładnego okonia i w niektórych miejscach przyzwoite sumiki. Pomijam krąpiopodobne stwory i jazgarze których jest tam mnóstwo. Ogólnie polecam, jednak w zeszłym roku była tam kompletna brynda, 0 dużego leszcza i szczupaka jakby wywiało. Drugą sprawą są często zalewane brzegi i czasami bez gumowców ciężko się dostać na łowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz13087 Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 kanal w kluczu jest zalany wiec tam nie polapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 byłem tam w zeszłym roku i echo , tylko pare okonkow jak palec ciekawe jak w tym roku bedzie był kto może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Na kanale w Kluczu jest zakaz wędkowania do 15.05 ja w zeszłym roku w czerwcu ładnie leszcza połapałem i kilka boleni o świcie też się trafiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 słyszłem że wtamtym tygodniu na blaszke obrotową sumika 5 kg wyciągneli, a pozatym bryndza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 31 Maja 2011 Share Napisano 31 Maja 2011 niedziela słabo, 2 leszczyki, 4 jazgarze, i 2 dorodne płocie. Wszystko na koszyczek i czerwony robak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 Dziś 3 godziny od 16 do 19 i... 1 krąp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Może by odświeżyć temat? Dziś 4 godziny (od 6 do 10) spinningowania na kanale niestety tylko jeden szczupły około 40 cm, kilka niemrawych pstryków i to by było na tyle. Ludzi więcej niż ryb, z brzegu widziałem że mieli jednego sumika około metra, sandacza (może miał 60 cm), a poza tym nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 27 Kwietnia 2014 Share Napisano 27 Kwietnia 2014 Panowie mam pytanko. Na kanale Kluckim jest zakaz wędkowania do 15 maja. A jak jest z pływaniem łodziami na silnikach spalinowych? Wczoraj słyszałem taką nowinkę, że w obrębie ochronnym jest zakaz również używania takowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 witam, ja w tamtym roku tez niezle polapalem leszczy z gruntu na kluczu juz nie moge sie doczekac tego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekkep Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 A gdzie tych leszczy kolega połapał - zaraz tam jak się idzie od przystanku 64 ( ta mała pętla ) czy inne miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 no wlasnie tam jak sie idzie z autobusu 64, jeździlem tez samochodem jak na niemcy sie leci i potem skrecasz na klucz z autostrady i tam w miescie w lewo sie skreca kolo komina takiego duzego i przez tory przejezdzaa i tam jest fajnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 Łapał ktoś moze na kluczu i zna sytuacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 bylem dzisiaj, połapalismy leszczy, rozpiurów ale nie brały jak szalone, sporadyczne brania były,ryby odpływały i przyplywały stąd też godzine były brania a potem cisza i tak w kółko, łowilismy na sam grunt z koszykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 Od 4-11 dziś w Kluczu Rozpióry i leszcze ale przewaga rozpiurów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi