Amator Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Witam! Mam czas i chęć podjąć się zorganizowania czapeczek z logo ale potrzebuje kilku informacji: 1) logo takie jak na polarach? 2) kolor czapki oraz logo? 3) ile sztuk? ponieważ ilość będzie miała wpływ na cenę Po ustaleniach powyższego podam cenę. Jeżeli ma ktoś dostęp do dobrych jakościowo i niedrogich czapek mogę zrobić tylko haft. Jestem otwarty na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Mam czas i chęć podjąć się zorganizowania czapeczek z logo To super Sam o tym myślałem, ale niestety brakuje czasu 1) logo takie jak na polarach? Tak. Ewentualnie można by zrezygnować z napisu "dla ludzi z żyłką", bo na czapce może to być zbyt drobne. 2) kolor czapki oraz logo? Moim zdaniem haft biały, czapka w podobnym kolorze jak dotychczasowe (ciemna zieleń) i np. czarny. 3) ile sztuk? ponieważ ilość będzie miała wpływ na cenę Myślę, że trzeba zrobić podobnie jak przy polarach- lista chętnych Wyznacz termin zgłoszeń i jedziemy 1. tomek1- 1 szt. zielona+ 1 szt. czarna (jeżeli będzie taka opcja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 ile sztuk? ponieważ ilość będzie miała wpływ na cenę Masz jakieś wzory propozycje ,chodzi mi o to żeby były dobrej jakości i dobrze uszyte ,ostatnie jakie miał Tomik były za płytkie i źle się nosi,ważne aby daszek nie był za krótki i był sztywny .Kolory ,na pewno czarny z czerwonym haftem ,a zielony też mi pasował by tylko nie biały haft.Dwie sztuki bym zamówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Mi by pasowały takie jak ma tomek1 na banerze na haczyk.pl Oczywiście jakby była taka opcja, cóż mamy demokrację, większość zadecyduje. warszawa_24, jak poprzednio - zielona, szt.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Skoro zaczęło się to dlaczego nie 1. tomek1 - 1 szt. zielona+ 1 szt. czarna (jeżeli będzie taka opcja) 2. kocur - 1 szt. zielona+ 1 szt. czarna (jeżeli będzie taka opcja) 3. maniek 4. warszawa_24, jak poprzednio - zielona, szt.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 1. tomek1 - 1 szt. zielona+ 1 szt. czarna (jeżeli będzie taka opcja) 2. kocur - 1 szt. zielona+ 1 szt. czarna (jeżeli będzie taka opcja) 3. maniek 4. warszawa_24, jak poprzednio - zielona, szt.1 5.kolat66 2szt.zielon+2szt.czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Dla mnie 2 zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Witam!Mam czas i chęć podjąć się zorganizowania czapeczek z logo ale potrzebuje kilku informacji: 1) logo takie jak na polarach? 2) kolor czapki oraz logo? 3) ile sztuk? ponieważ ilość będzie miała wpływ na cenę Po ustaleniach powyższego podam cenę. Jeżeli ma ktoś dostęp do dobrych jakościowo i niedrogich czapek mogę zrobić tylko haft. Jestem otwarty na propozycje. Bardzo mnie to cieszy. Logo jak na polarach, (ewentualnie tylko ze względu na mały napis, bez: "dla ludzi z żyłką" jak zauważył Tomek) W każdym razie mam je w pliku odpowiedniej jakości, więc Ci podeślę. I teraz tak, a jak te Twoje czapeczki wyglądają, chodzi o wygląd, krój itd. bo proponuję je najpierw pokazać, wybrać i jak ta czapeczka będzie wyglądać? Ponadto tak jak w przypadku drugiej edycji polarów zrobiłbym banery na wszystkich stronach haczyk.pl i inną reklamę tak, żeby dotrzeć do jak największej liczby użytkowników. Ustalilibyśmy czas na decyzję i zbieranie zamówień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisuxx Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 1 szt. zielona poprosił bym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 rowniez chcialbym czapeczke Tomik dobrze pisze z tym banerem - dzieki temu nie przegapilem 2 edycji polarow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Jesli jest mozliwosc poprosze rowniez jak Tomik o zaprezentowanie czapeczki Nie kazdy wzor/kroj jest tak samo atrakcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 1 szt. czarną bym łyknął (zielone mam już dwie, więc trzecia mi nie potrzebna ) ostatnie jakie miał Tomik były za płytkie i źle się nosi Bardzo subiektywna opinia Jak dla mnie były, a raczej są, jak najbardziej ok. Ja lubię płytkie..... ale tylko czapki Jak ktoś by nie wiedział jak wyglądały poprzednie czapki http://www.haczyk.tv/haczyk.pl,362f.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 Bardzo subiektywna opiniaRaczej rzecz gustu . :razz:A o tym nie warto dyskutować.Opcja pośrednia mogą być naszywki a czapki można sobie samemu zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 Też byłbym chętny ale najpierw muszę zobaczyć jak by miały te czapeczki wyglądać Wiem, że one są bezcenne ale tak w granicach 30zł powinny sie zmieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 Dla mnie zielona Choć nie zabiorę jej do Norwegi A jakaś lista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 30 Maja 2010 Autor Share Napisano 30 Maja 2010 Tutaj jest sporo do wyboru. Możemy mieć prawie każdy wzór. http://www.mcollection.ws/?SID=710e0ee1f6b08f655804001568eadd03&CID=&color=&maxprice=&minprice=&quantity=&query=true&search=true&keyword=czapka&perpage=20&page=1&when=now Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Dla mnie rowniez 1 sztuke , co do koloru to moze jakies wzory z koloromi napewno cos w kolorze zielony khaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 30 Maja 2010 Autor Share Napisano 30 Maja 2010 A może takie http://moda.allegro.pl/item1056106634_czapka_czapki_baseball_duzo_kolorow_wiosna.html I na nich haftowane logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 A może takie wyglądają ok jak dla mnie... ale dostosuję się do wyboru większości - 2 szt. bym wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Proponuję wybrać z 5 najciekawszych wzorów, zrobić ankietę Jednocześnie proponuję wybrać kolory i również zrobić ankietę. I w ciągu kilku dni mieć rozwiązaną tą kwestię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Ja na jedną również bym się pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Koledzy nie róbcie bajzlu Aktualizujcie listę: 1. tomek1 - 1 szt. zielona+ 1 szt. czarna (jeżeli będzie taka opcja) 2. kocur - 1 szt. zielona+ 1 szt. czarna (jeżeli będzie taka opcja) 3. maniek 2 szt czarne z czerwonym haftem 4. warszawa_24 jak poprzednio - zielona, szt.1 5. kolat66 2szt.zielon+2szt.czarn 6. michorn 2 szt. zielone 7. Krisuxx 1 szt. zielona 8. JACooL 1 szt. ??? 9. Artech 1 szt. czarna 10. slowik 1 szt. zielona 11. cinek1979 1 szt. zielony khaki 12. sinus 2 szt. zgodnie z wyborem ogółu 13. kamionki 1 szt. ??? Każdy kolejny niech aktualizuje listę, Mariuszowi naprawdę będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Amator, te z drugiego linku są OK. Tylko zorientuj sie w hafciarni czy zrobią haft na szwie ,bo to czapki 6-polowe ,mnie odmówiono zrobienia haftu właśnie z tego powodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 1. tomek1 - 1 szt. zielona+ 1 szt. czarna (jeżeli będzie taka opcja) 2. kocur - 1 szt. zielona+ 1 szt. czarna (jeżeli będzie taka opcja) 3. maniek 2 szt czarne z czerwonym haftem 4. warszawa_24 jak poprzednio - zielona, szt.1 5. kolat66 2szt.zielon+2szt.czarn 6. michorn 2 szt. zielone 7. Krisuxx 1 szt. zielona 8. JACooL 1 szt. ??? 9. Artech 1 szt. czarna 10. slowik 1 szt. zielona 11. cinek1979 1 szt. zielony khaki 12. sinus 2 szt. zgodnie z wyborem ogółu 13. kamionki 1 szt.-zielony(khaki) lub czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 31 Maja 2010 Autor Share Napisano 31 Maja 2010 Logo jak na polarach, (ewentualnie tylko ze względu na mały napis, bez: "dla ludzi z żyłką" jak zauważył Tomek) W każdym razie mam je w pliku odpowiedniej jakości, więc Ci podeślę. Najlepiej gdyby to było w formie wektorowej ( cokolwiek to oznacza ). Wstępny koszt około 10 zł haft plus czapeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi