Skocz do zawartości
tokarex pontony

pstrag teczowy

szwed

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam kolegow chcialem sie podzielic jak dla mnie ciekawostkom bylem dzis na rybkach pocjechalem niby na karpie do znajomego na staw bo prosil mnie zeby mu zlapac karpia. zanecilem troche kukurydza i jedna wedka na kukurydze a druga na czerwonego splawik i teraz co powiecie ze zlapalem 3szt pstraga teczowego a nie karpie dwa na kukurydze a trzeci na robaka . czekam na wasze odpoweiedzi i dyskusje na ten temat .

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

szwed, nic zaskakujacego :grin: niedaleko Gluszycy miescina Lomza,znajduje sie tam gospoga z kilkoma oczkami wodnymi w ktorych plywaja pstragi,i kazdy klient moze sobie wziac kija ktore sa do dyspozycj,tz.kawalek leszczyny z zylka i korkiem,i puszki kukurydzy,tak ze mozesz osobiscie zlapac sobie rybke i dac kucharzowi do usmarzenia.Rzucasz na kukurydze pare sekund i pstrag na haku :lol: Tak ze pstragi z hodowli biora na wszystko :wink:

Napisano

No moze tak ale mnie to bardzo zdziwilo to ryba drapiezna na robaka moze by bylo mniejsze rozczarowanie ale kukurydza? No coz cos im posmakowalo moze ze jest slodka a moze kolor ? kto to wie ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.