Skocz do zawartości
tokarex pontony

Staw Baczkowski

novv

Czy w Stawie Baczkowskim można się kąpać?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy w Stawie Baczkowskim można się kąpać?

• Tak, kąpałem się nie raz
      0
    • Tak, ale jeszcze się nie kąpałem
      0
    • Nie wiem, wolę nie próbować byc może kiedyś spróbuję
      0
    • Nie, nie wolno się kąpać!
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Mam pytanko, co prawda nie jest ono związane z wędkarstwem, ale wędkarze myślę że coś na ten temat będą wiedzieć. Niedawno w pobliżu mojego osiedla poszliśmy z kolegami nad Szachty, a konkretnie nad Staw Baczkowski. Mówimy sobie ładne miejsce, upał jest to wskakujemy do wody, no i tak godzinka-dwie się kąpaliśmy. I teraz pytanie, czy w Stawie Baczkowskim można się kąpać? Czy nie ma czasem podwójnego dna, jakiś bakterii niebezpiecznych dla człowieka? Bo tak jak wcześniej napisałem, miejsce bardzo fajne, niedaleko domu, a w takie upały jak były w tym tygodniu przynajmniej można było się ochłodzić i popływać. Kiedyś też słyszałem, że tam nie jedna osoba się utopiła, bo podwójne dno i strasznie zimne prądy no i podobno bardzo niebezpiecznie.

Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź ;]

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Na pewno dno nie jest takie pewne jak się wydaje, powiem więcej, nie radzę się tam kąpać, a na upartego to z rozwagą panowie. A czy istnieje jakiś zakaz- szczerze mówiąc nie mam zielonego, aczkolwiek nigdy nie widziałem żeby ktoś tam się kąpał.

Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.