Sand Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 Czy posiada ktoś lub testował nową wersję tego kija? Zastanawiam się nad dwoma modelami, 2,7m 15-40g oraz 2,7m 10-25g.
MaSsAcReR Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Mam ugly stick 2.7 10-25. Co moge powiedziec? Jestem zadowolony, wedka naprawde mocna i porzadna (sciagalem nia nawet zaczepy z drzewa) Akcja szczytowa taka ze jak za mocno zatniesz to moze ci guma zeby wybic:). Do tego jak na taka moc wedka jest w miare czula. Powiem tak- mialem powermesha i ugly opodobnych paramterach to daiwe sprzedalem
eM_Si Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Ja tu w USA lowie Ugly Stickiem akcja Medium, 1.80 m (z lodzi). Powiem tak - ma bardzo czula szczytowke, ale jest mocna. Tak samo jak MaSsAcReR, ja rowniesz sciagalem nia zaczepy z drzew, a w wodzie na rzadnym zaczepie nie stracilem przynety. Ladnie amortyzuje uderzenia ryb.
Sand Napisano 19 Lipca 2010 Autor Napisano 19 Lipca 2010 A jak byś porównał te dwa spiningi w gramaturze stosowanych przynęt? Niby ciężar maksymalny ten sam. Jak sobie radzi Ugly Stik z obrotówką Aglią numer 3? Powermesh ledwo daje radę. p.s. miałem kiedyś ten model
MaSsAcReR Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 chodzi Ci o aglie meppsa ? Jesli tak to daje rade ugly stickiem choc osobiscie wole przynety wazace +- 15g Kij jest dosc uniwersalny mysle, spokojnie poradzi sobie z mniejszymi przynetami jak i troche wiekszymi. Ja lowie nim na kopyta 7cm na glowkach 4-10g, badz woblery okolo15g ale nada sie do prowadzenia np thrilla na bolenia a juz do jerkowania np roverem jest rewelacyjna. Jestem naprawde zafascynowany ta wedka, do tego stopnia, ze na jesien rozwazalem kupno ciezszej wersji. Jednak chyba kupie jakas wklejanke dla odmiany
Sand Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Napisano 7 Sierpnia 2010 Tak chodziło mi o Meppsa nr 3. Na masę przynęty w przypadku obrotówek trzeba wziąć poprawkę. Co innego ja wyrzucić a co innego ją później prowadzić. W sumie to sam się zastanawiam nad mocniejszym modelem do 40g. W przypadku kija 300 cm podobno ma strasznie długi dolnik.
MaSsAcReR Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 w ogole ma dlugi dolnik ale co sie dziwic- to kijna spora rybe, mi tojednak nie przeszkadza zbytnio. Na pewno bedziesz zadowolony bo kij jest naprawde dobry- jakbym mial kupowac jeszcze raz spina wzialbym na pewno ugly
Sand Napisano 12 Sierpnia 2010 Autor Napisano 12 Sierpnia 2010 Jeszcze tylko zlokalizuje sklep w warszawie który w swojej ofercie ma ten kij i sprawa załatwiona
Sand Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Napisano 28 Sierpnia 2010 Obdzwoniłem chyba wszystkie sklepy w Warszawie i nigdzie nie mogę znaleźć tego kija. Jesień nadchodzi dużymi krokami a nadal nie mam rzecznego uniwersału. Gdyby ktos trafił na taki kijek w okolicach w-wy to proszę o ifo.
soyerek Napisano 8 Września 2010 Napisano 8 Września 2010 W Jabłonnej koło Legionowa masz sklep gdzie sam kupiłem ugly. to jest chyba na ul. Modlińskiej 104...? poszukaj w necie kontaktu i się zapytaj czy mają w swej ofercie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.