Diblo20011 Napisano 13 Lipca 2020 Share Napisano 13 Lipca 2020 Witam, jaką główkę (rozmiar haka i ciężar główki) polecicie mi do keitech easy shiner 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 14 Lipca 2020 Share Napisano 14 Lipca 2020 7 godzin temu, Diblo20011 napisał: Witam, jaką główkę (rozmiar haka i ciężar główki) polecicie mi do keitech easy shiner 4 Te gumy dobrze pracują już przy główkach nawet 3 gram.. wszystko zależy od charakteru łowiska na którym łowisz ( głębokość / nurt / pożądana praca ). Ja przy gumach 4 cale używam główek na hakach od 4/0 do 6/0 ( zbroję tak żeby hak wystawał najlepiej w połowie gumy a max ciut przed początkiem ogona ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diblo20011 Napisano 14 Lipca 2020 Autor Share Napisano 14 Lipca 2020 Dziękuję bardzo za odpowiedź 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi