valery Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Witam W rejestrze połowów mam napisane "część użytkowana przez PZW". Która to część?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 stojąc plecami do Kryspinowa i twarzą do Budzyna to cześć po prawej stronie reszta jest własnością prywatną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 odświeżam temat, mam zamiar odwiedzić w tym roku jak najwięcej wód z okręgu PZW kraków i jestem ciekaw czy ów zbiornik Budzyń jest przez kogoś obławiany? może ktoś z was koledzy był, wie jaką rybe tam można spotkać lub na co sie generalnie nastawiać i czy ma to jakikolwiek sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 Ja tam okonie w lecie łowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 Ja tam okonie w lecie łowiłem. a jakieś efekty z białą rybą kolega miał? chciałbym w tym tygodniu pojechac gdzies z karpióweczkami i zastanawiam sie właśnie nad Budzyniem bo jeszcze tam kija nie maczałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 Ja tylko spininguje, białe ryby uczę się łowić na spining. Narazie tylko wzdręgi i karasie uskuteczniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 dzięki za szybką odpowiedź, a może ktoś inny miał jakiś kontakt z białorybem na Budzyniu? mam na myśli z gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz888 Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Hej, dobre pytanie odn gruntu. chętnie bym się tam wybrał tylko... jakby mieć jakiekolwiek dane na temat tego czy warto? czy zarośnięte dno? jaki rodzaj? ktoś, coś? jakieś podpowiedzi? pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi