Skocz do zawartości
tokarex pontony

15 koszulek i czapeczek gratis dla użytkowników forum!

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 113
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Bartosz
Napisano

Tomik, dziękuję bardzo za przesyłkę, postarałeś się! :wink: A i jeszcze gratusowe kalendarzyki... Bardzo ładne! Pozdrawiam!

Napisano

Olbrzymie podziekowania - elegancko paka dotarla ! :-)

Koszulka jak szyta na miare, czapeczka na dzbanek wlazla - nie zacytuje co powiedziala moja malzona jak mnie zobaczyla w czapce :mrgreen:

Odpowiedzialem jej tylko ze wszyscy wedkarze tak wygladaja ;-):cool: he he...

Napisano

Tym którym jestem jeszcze winiem komplecik, przepraszam, przed zlotem sie niewyrobiłem, ale postaram się w tym tygodniu wysłać.

No i jak dobrze liczę zostały jeszcze 3 gratisowe komplety.

Ponadto mam jeszcze trochę koszulek i czapeczek ponad stan. Kilka jak ktoś jeszcze chce mogę odsprzedać. Prosze o ewentualne info na pw.

No i generalnie, chyba mam pomysł na nową nagrodę dla aktywnych użytkowników, może akurat wam się spodoba. Niemniej zdradzę jak się koszulki skończą :grin:

Napisano

Witam

Komplecik elegancki

Juz bylem w koszulce na rybach tyle ze bylem zaziebiony i mialem ja pod bluza bo bylo zimno

Podobaja mi sie te koszulki :)

Pozdrawiam

Napisano

Komplet już otrzymałem i wczoraj był na rybach i miałem zrobić fotki ale aparat odmówił posłuszeństwa może jutro mi się uda to zamieszcze na forum. :razz:

• 2 weeks later...
Napisano

Dudi zgarnął ostatni komplet. :grin:

Koniec konkursu, ale będzie następny z nagrodami:cool:

Kilka koszulek w rzozmiarze XL i 2XL mi zostało, jakby ktoś chciał odkupić.

Na dniach napiszę o nowym konkursie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.