an9 Napisano 14 Września 2020 Napisano 14 Września 2020 Witam Państwa. Pisze o radę nie wiem czy mogę ale chociaż spróbuje, mój ojciec ma 50 urodziny i chcemy mu kupić wędkę gruntową. Potrzebuje opini czy ta spełnia swoje funkcje flagman cast master feeder 3 6 m 120g ? Przeważnie łowi na rzece narew, ewentualnie na żwirowni. Budżet do ok 250zl ponieważ to dodatkowy prezent. Czy w tej kwocie da się kupić coś dobrego? Cytuj
Elast93 Napisano 14 Września 2020 Napisano 14 Września 2020 31 minut temu, an9 napisał: Witam Państwa. Pisze o radę nie wiem czy mogę ale chociaż spróbuje, mój ojciec ma 50 urodziny i chcemy mu kupić wędkę gruntową. Potrzebuje opini czy ta spełnia swoje funkcje flagman cast master feeder 3 6 m 120g ? Przeważnie łowi na rzece narew, ewentualnie na żwirowni. Budżet do ok 250zl ponieważ to dodatkowy prezent. Czy w tej kwocie da się kupić coś dobrego? Flagman robi świetne kije, myślę że będzie zadowolony. Sam posiadam matchówke flagmana i sobie chwalę 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi