biszkoptowa Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Witam koledzy Mam pytanie czy mając wszystkie składki w Płocko-włocławskim a chcąc łowi w Mazowieckim to muszę wykupywać jakieś dodatkowe opłaty na inny okręg? Będę wdzięczny za pomoc Pozdrawiam
chudas91 Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Witam kolegę. Niestety muszę rozczarować, opłacając składki w Płocko-włocławskim trzeba wykupić dodatkowe pozwolenie na wody mazowieckie. Z tego co pamiętam to mamy porozumienie z okręgiem mazowieckim i wystarczy dopłacić 40zł rocznie. Pozdrawiam
biszkoptowa Napisano 3 Października 2010 Autor Napisano 3 Października 2010 Bardzo dziękuje kolego za pomoc Obojętnie w którym kole w Warszawie mogę to zrobić? Mieszkam na Ursynowie i nie wiem czy tutaj jest jakieś, by nie jechać specjalnie do centrum
biszkoptowa Napisano 3 Października 2010 Autor Napisano 3 Października 2010 O sorki dopiero teraz zauważyłem ze jesteś z Płocka nie wiesz może czy w Płocku to zrobię w jakimkolwiek kole?
Kami Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Nie chcę wprowadzać w błąd, ale wydaje mi się, że takie coś można zrobić na poczcie, wpłacając kwotę na konto okręgu mazowieckiego.
biszkoptowa Napisano 7 Października 2010 Autor Napisano 7 Października 2010 Jeśli to komuś w przyszłości pomoże to powiem ze można dokupić taka opłatę w okręgu z którego się jest w moim przypadku jest to płocko-włocławski i opłata żebym mógł łowić w mazowieckim kosztuje 40zł. Pozdrawiam a wszystkim połamania kija
robson.b Napisano 7 Października 2010 Napisano 7 Października 2010 Mozna też zrobic jak kolega wczesniej napisał. Znaleźć stronę okręgu mazowieckiego, numer konta i dokonać wpłaty za dany dzień wedkowania. A zresztą... http://ompzw.pl/okresowa,766.htm
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.