witia-62 Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 A ja łążę w koszulce wszędzie potwierdzam, był kolega ESSOX, na imprezie nad moim bajorkiem. I logo wzbudziło zainteresowanie, kilka osób dopytywało się co to za stronka, co , co , co, .....??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Ja też paraduje w firmowym sprzęcie oto dowód: Koszulka też jest ale pod ubraniem bo chłodno było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Mogłes sie nata minutke rozebrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Mogłes sie nata minutke rozebrac Mogłem ale za krótko sie znamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Oj, tomek w czwartek wybieram się nad Porębę,myślę że się spotkamy w końcu z Goczałkowic to rzut beretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Mogłes sie nata minutke rozebrac Mogłem ale za krótko sie znamy oplulem monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Do koszulki wariacie Nieżle wyszło ale jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Do koszulki wariacie Nieżle wyszło ale jaja I o to chodzi! dobry humor przedewszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 9 Września 2006 Share Napisano 9 Września 2006 Ciekawe czy ta tablica rodem z Pekaesa dotrwa do następnego zlotu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Gdy podjechałem dzisiaj pod swój port nad ZZ w sznurze zaparkowanych samochodów stał jeden z emblematem haczyka/ten co jest na zdjęciu w jednym z postów wyżej/przypuszczam że to GREGOREK. Tomik pomyśl o nalepkach na szybę to naprawdę miło jak się coś takiego widzi. John Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 1 Października 2006 Autor Share Napisano 1 Października 2006 Gdy podjechałem dzisiaj pod swój port nad ZZ w sznurze zaparkowanych samochodów stał jeden z emblematem haczyka/ten co jest na zdjęciu w jednym z postów wyżej/przypuszczam że to GREGOREK. Tomik pomyśl o nalepkach na szybę to naprawdę miło jak się coś takiego widzi. John Prawdopodobnie to on Ok, postaram się coś wymyśleć z tymi naklejkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Mogłes sie nata minutke rozebrac Mogłem ale za krótko sie znamy oplulem monitor ja też i to kawą w dodatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 A powracając do tematu to jest super sprawa naklejki, ulotki, itp sprawy. Chętnie się dołączę póki co to tylko ulotki gdyż samochodu brak. AAAAAAAAAA no i jeszcze mam przecież komplecik wędkarski czyli koszulka i czapeczka i to jest najlepsze ludzie patrzą czytają choć ja większość spotykam osób starszych i nie wiem czy mają internet ale wiecie że najlepsza reklama jest przekazywana drogą pantoflową, czyli w każdy wędkarski temat można dorzucić np. "No wyczytałem na haczyk.pl wiesz takie forum w internecie na temat wędkarstwa. )" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 17 Października 2006 Share Napisano 17 Października 2006 Ja osobiście propagowałem nasze forum w Norwegi nosząc czapkę i koszulkę jak tylko pogoda pozwalała a oto i dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pike Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Bardzo fajny pomysł. Chętnie podaruję tu i ówdzie taką ulotkę. Ja na przykład nie mam w swoim środowisku ani jednego kolegi wędkarza - szanse są niewielkie, że pod wpływem ulotki, ktoś nieinteresujący się po pierwsze zajrzy, a po drugie jeszcze zainteresuje się wędkarstwem, ale wykluczyć się tego nie da Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pike Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Przepraszam za gramatykę, ale piszę szybko, robiąc sobie krótkie przerwy w ważnych zajęciach - na szczęście moja Pani, polonistka, nie widzi moich przecinków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 ja posiadam na własnej stronie oraz strone mojego koła logo jako link na nasze forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pike Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 Wiesławku, powiedz skąd masz tą czapkę? - też sobie sprawię. PS Kto mi podpowie, od którego do którego miejsca trzeba wycinać cytat, by cytować tylko fragment? Coś mi nie wychodzi - albo cytuję cały post, albo w ogóle nie ma cytatu - z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 Pike napisz do tomika na priv. Czapeczki i koszulki z logo forum można zdaje się jeszcze kupić. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pike Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 Dzięki, Bartosz. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Kwietnia 2007 Share Napisano 26 Kwietnia 2007 Nawet nie wiedziałem..... http://www.gloog.pl/index.php?option=com_weblinks&catid=70&Itemid=48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Pomysły? , może coś na czasie? Proponuje utworzyć fajny kalendarz na nowy rok,z logiem haczyka, prognozą brań ryb na dany dzień (ludzie w takie rzeczy mocno wierzą) oczywiście 2 wersje kalendarza: 1) jednostronicowy / nieskoplikowany graficznie/ niekolorowy/ nie żrący duzo tuszu (toneru) / żeby było coś na nim widać po odbiciu na xero/ Umieszczony na głównej stronie Haczyk do pobrania i wydrukowania na A4 (by każdy z nas mógł podarować znajomemu wydruk, bądź wysłać mu e-mailem plik) 2) Kalendarz tapeta na 12 miesięcy ,(12 osobnych ładnych zdjęć .jpg z rybkami, widoczkami coś z Naszego Forum) z naniesionymi datami , prognozami brań, wschodem zachodem słońca i księżyca. Do pobrania w formie 12 plików jpg. Bądź jeśli komuś sie będzie chciało zrobić (w formie programiku który po zainstalowaniu będzie sobie siedział w trayu i podmieniał automatycznie tapetę co miesiąc.) Umieszczony na głównej stronie Haczyk do pobrania (by każdy z nas mógł wysłać znajomemu e-mailem plik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 "...Bez namysłu jestem studnią pomysłów..." Kolejny niezbyt błyskotliwy pomysł: Niestety komercyjny znaczy kosztowny, Zamówić taśmę papierową do wydruku dla kas fiskalnych (najbardziej uniwersalną szerokość) z nadrukowanym na drugiej stronie logo i adresem Naszego forum, i rozdać zaprzyjaźnionym sklepom wędkarskim, bądź zobowiązać czasową umową do używania takich taśm w zamian za reklamę na naszym forum. W ten sposób można dotrzeć do dużej grupy konkretnych odbiorców (wędkarzy) ,którzy często weryfikują paragony ...z pytaniem co tak drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Zamówić taśmę papierową do wydruku dla kas fiskalnych (najbardziej uniwersalną szerokość) z nadrukowanym na drugiej stronie logo i adresem Naszego forum, i rozdać zaprzyjaźnionym sklepom wędkarskim, Dobry ,ale kosztowny.oponuje utworzyć fajny kalendarz na nowy rok,z logiem haczyka, prognozą brań ryb na dany dzień (ludzie w takie rzeczy mocno wierzą)oczywiście 2 wersje kalendarza: Wałkujemy już sporo niby są chętni ,ale można wtopić jak się rozmyślą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 7 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2007 Ciekawe pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.