dobekfooto Napisano 8 Kwietnia 2015 Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Wczoraj 2 godzinki nad Dzbanowskim z bocznym trokiem. Niestety ani brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 31 Maja 2015 Autor Share Napisano 31 Maja 2015 Byłem na Dzbanowskiej dwa tygodnie temu i teraz 3 dni siedziałem i normalnie martwa woda. Krasnopiórki się czepiały, czasem okoń. Leszcza to nie widziałem tam już od 4 lat. Podobno jest tam suma od zarypania, ale po co? czyżby sum wyżarł wszystkie ryby? Macie jakieś info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekp Napisano 1 Czerwca 2015 Share Napisano 1 Czerwca 2015 A ja tam w zeszłym roku łowiłem i leszcze i płotki i to całkiem ładne.W tym roku nie wiem bo jeszcze nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2015 Trzy dni siedzenia i lipa. Sama drobnica. Nikt nic nie złowił.radekp, jakie tam leszcze łowiłes? - 25 cm?. Jak dla mnie ta woda od 5 lat rozrobiła się martwa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekp Napisano 22 Sierpnia 2015 Share Napisano 22 Sierpnia 2015 Leszczyki trafiały się na 30 w porywach do 40 cm,jak na tamte warunki to całkiem nie złe.Wczorajszej nocy gościu złapał leszka na 57 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alanio20 Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Siedziałem cały dzień w czwartek na Dzbanowskim od 11.00 do 19.00 bo wracałem z nocki z Pilc i zajechałem i tez kicha :/ Nawet płotki cieżko było złapać. Szczupak i okoń ganiał jak szalony ale wszystko w miejscach gdzie nie ma dostepu czyli tam gdzie płycizna totalna. Grunt, spławik, żywiec i nic. Nawet na koniec ze spiningiem polatałem i tez ani nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Ktoś może powiedzieć co tam na Dzbanowskim? Dawno tam nie byłem, ale z tego co słyszę to jest cienizna jeśli chodzi o białą rybę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 10 Sierpnia 2016 Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Jeżdżę od czasu do czasu ze spławikiem .Szalu nie ma ale jak się trafi dzień to linów można połowic ale max 30cm w poniedziałek złapałem 6 sztuk największy 29cm najmniejszy 20cm i na spławik na białe złowiłem sumka 44cm. Ogólnie bierze drobna ryba ploteczki ,wzdręgi leszczyki. Ludzi dużo (wakacje) 2 wory śmieci wywiozłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YungADEK Napisano 10 Sierpnia 2016 Share Napisano 10 Sierpnia 2016 a ten drugi staw, który kiedyś nosił nazwę '' Kopalniany ''? Dzieje się tam coś? Z tego co wiem został połączony ze stawem Dzbanowskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 24 Maja 2017 Autor Share Napisano 24 Maja 2017 Łowicie coś koledzy na Dzbanowskiej? Dawno tam nie byłem. Z dojazdem też chyba jest coraz gorzej, osobówką ciężko wjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 25 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2020 Macie Koledzy jakieś info co się dzieje na żwirowni Dzbanowskiej? Jak z dojazdem? Są tam jeszcze jakieś miejscówki, czy pozarastało wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1186 Napisano 25 Czerwca 2020 Share Napisano 25 Czerwca 2020 Witam w tym roku jeszcze nie bylem na Dzbanowskim ogólnie na Pilcach ale mam się zamiar wybrać ze znajomymi dojazd pewnie po tych deszczach tragiczny znajomy był kilka razy na Dzbanowie już w tym roku al nic specjalnego nie połapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi