Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Byłem na Dzbanowskiej dwa tygodnie temu i teraz 3 dni siedziałem i normalnie martwa woda. Krasnopiórki się czepiały, czasem okoń. Leszcza to nie widziałem tam już od 4 lat. Podobno jest tam suma od zarypania, ale po co? czyżby sum wyżarł wszystkie ryby? Macie jakieś info?

Napisano

A ja tam w zeszłym roku łowiłem i leszcze i płotki i to całkiem ładne.W tym roku nie wiem bo jeszcze nie byłem.

• 2 months later...
Napisano

Trzy dni siedzenia i lipa. Sama drobnica. Nikt nic nie złowił.radekp, jakie tam leszcze łowiłes? - 25 cm?. Jak dla mnie ta woda od 5 lat rozrobiła się martwa. Pozdrawiam

Napisano

Leszczyki trafiały się na 30 w porywach do 40 cm,jak na tamte warunki to całkiem nie złe.Wczorajszej nocy gościu złapał leszka na 57 cm.

• 4 weeks later...
Napisano

Siedziałem cały dzień w czwartek na Dzbanowskim od 11.00 do 19.00 bo wracałem z nocki z Pilc i zajechałem i tez kicha :/ Nawet płotki cieżko było złapać. Szczupak i okoń ganiał jak szalony ale wszystko w miejscach gdzie nie ma dostepu czyli tam gdzie płycizna totalna. Grunt, spławik, żywiec i nic. Nawet na koniec ze spiningiem polatałem i tez ani nawet.

• 10 months later...
Napisano

Ktoś może powiedzieć co tam na Dzbanowskim? Dawno tam nie byłem, ale z tego co słyszę to jest cienizna jeśli chodzi o białą rybę. Pozdrawiam.

Napisano

Jeżdżę od czasu do czasu ze spławikiem .Szalu nie ma ale jak się trafi dzień to linów można połowic ale max 30cm w poniedziałek złapałem 6 sztuk największy 29cm najmniejszy 20cm i na spławik na białe złowiłem sumka 44cm. Ogólnie bierze drobna ryba ploteczki ,wzdręgi leszczyki.  Ludzi dużo (wakacje) 2 wory śmieci wywiozłem:angry:

• Super 1
Napisano

a ten drugi staw, który kiedyś nosił nazwę '' Kopalniany ''? Dzieje się tam coś? Z tego co wiem został połączony ze stawem Dzbanowskim. 

• 9 months later...
Napisano

Łowicie coś koledzy na Dzbanowskiej? Dawno tam nie byłem. Z dojazdem też chyba jest coraz gorzej, osobówką ciężko wjechać.

• 3 years later...
Napisano

Macie Koledzy jakieś info co się dzieje na żwirowni Dzbanowskiej? Jak z dojazdem? Są tam jeszcze jakieś miejscówki, czy pozarastało wszystko?

Napisano

Witam w tym roku jeszcze nie bylem na Dzbanowskim ogólnie na Pilcach ale mam się zamiar wybrać ze znajomymi dojazd pewnie po tych deszczach tragiczny znajomy był kilka razy na Dzbanowie  już w tym roku al nic specjalnego nie połapał.