shivan Napisano 7 Października 2010 Napisano 7 Października 2010 Witam! siedze na tych forum chwilke...wiec zauwazylem ze jest tu troche doświadczonych ludzi... sprobuje skorzystac z waszej wiedzy;p o co mi chodzi? o to co w temacie...gdzie tu ustrojstwo kupic w Polsce... a jak nie w naszym pieknym kraju to gdzie najtaniej za granica zakupilem na allegro dwa krecioly okuma max 4 carp 60 (wydawalo mi sie ze tanio jak za taki kolowrotek;p) juz bylem przygotowany na to ze wolnego biegu w nich nie uswiadcze, ale wujek googiel powiedzial mi ze sie myle;D Pozdrawiam Cytuj
ErJot Napisano 8 Października 2010 Napisano 8 Października 2010 Tutaj możesz spróbować,w tej chwili nie mają na stanie. Cytuj
floppitm Napisano 19 Sierpnia 2011 Napisano 19 Sierpnia 2011 shivan, Witam pisze z zapytaniem ? kupiłem kołowrotek okumy i szukam do niego konwersji wolnego biegu ? a zuawazylem na Pan również szukał takiego rozwiazania ? i stąd mój mail czy udało się to gdzies znależc ??? jesli tak to w jakich pieniążkach jesli można wiedzie ?z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj
shivan Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Napisano 8 Czerwca 2012 Witam! Przypadkiem trafiłem na Pana posta stąd takie opóznienie. Konwersja kupiona tutaj harris sports mail Wyszło 50zł z przesyłka, działa bardzo dobrze, niestety w tej chwili nie maja na stanie;/ A sam potrzebuje nastepnej eeh... Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi