suhhar Napisano 3 Czerwca 2017 Share Napisano 3 Czerwca 2017 Siema jak tam zawody ? ktoś ma jakieś info odnośnie wyników ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor123 Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Zerknij na ten link https://www.facebook.com/events/359947891045290/?ti=cl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 link nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 23 Czerwca 2017 Share Napisano 23 Czerwca 2017 czy to prawda ze na kozielnie wode spuszczają bo bedą tame robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 halo halo wędkuje ktoś jeszcze na tym zbiorniku ? w niedziele planuje wypad z federem tylko ktoś może podpowie z której strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 23 Maja 2019 Share Napisano 23 Maja 2019 Ja tylko pływam czasami ciężko cokolwiek powiedzieć o rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 23 Maja 2019 Share Napisano 23 Maja 2019 ale pływasz za zębatym ? czy na skuterze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 23 Maja 2019 Share Napisano 23 Maja 2019 z echo poogladać rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 no dobra byłem od betonówki przekonać się czy nic nie bierze no i sie nie pomyliłem....ani brania nawet "dłoniak" się nie uwiesił. Totalne bezrybie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 Z tego co wiem jak latają te paprochy z topoli to nic nigdzie nie bierze z białorybu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 Ja narazie odpuszczam te zbiorniki zjawię się po połowie czerwca jak woda sie nagrzeje. Panowie A gdzie najlepiej na sandacza z brzegu zestaw bd wywożony łódka zanętowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 LeChifre w czerwcu podobno na kozielnie właśnie z brzegu na trupka 40m-50m od brzegu, tak słyszałem ale osobiście nie sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 22 Czerwca 2019 Share Napisano 22 Czerwca 2019 od 15 do 20 jeden podhaczony okonek i tyle. Lipa straszna. Ktoś mi może powiedzieć co się zmieniło w przepisach bo po 1 i 2 stronie jeziora stoją kampery namioty itp ? Tam już nie ma zakazu jazdy ? np. od wioski droga w prawo wszyscy jezdzą jak chcą i nikt ich nie mandaci ? czyżby można było się tam legalnie rozbijać z namiotami ? to samo za znakiem zakazu wjazdu od betonówki wszyscy jezdzą jak chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 23 Czerwca 2019 Share Napisano 23 Czerwca 2019 suhhar ze 2 tyg temu jak byłem w niedziele od wioski to policja jeździła i spisywali trzeba było się zawijać:) ludzi tłumy z ryba tak jak mówisz kilka okonków po 8-12 cm ;D i z tego co słyszałem wczoraj nadal tak jest ps łapałeś na spina czy biała ryba ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 23 Czerwca 2019 Share Napisano 23 Czerwca 2019 na spina, może żle pływałem bo wszyscy stali za małą wyspą a ja popłynąłem za dużą wyspe no i takie efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik05 Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 Nocka z piątku na sobotę zero brań na 6 osób martwa woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi