Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 215
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Napisano

halo halo wędkuje ktoś jeszcze na tym zbiorniku ? w niedziele planuje wypad z federem tylko ktoś może podpowie z której strony ? 

Napisano

no dobra byłem od betonówki przekonać się czy nic nie bierze no i sie nie pomyliłem....ani brania nawet "dłoniak" się nie uwiesił. Totalne bezrybie...

Napisano

Ja narazie odpuszczam te zbiorniki zjawię się po połowie czerwca jak woda sie nagrzeje. Panowie A gdzie najlepiej na sandacza z brzegu zestaw bd wywożony łódka zanętowa 

Napisano

LeChifre w czerwcu  podobno na kozielnie właśnie  z brzegu na trupka 40m-50m od brzegu,  tak słyszałem ale osobiście nie sprawdzałem :)

• 4 weeks later...
Napisano

od 15 do 20 jeden podhaczony okonek i tyle. Lipa straszna. Ktoś mi może powiedzieć co się zmieniło w przepisach bo po 1 i 2 stronie jeziora stoją kampery namioty itp ? Tam już nie ma zakazu jazdy ? np. od wioski droga w prawo wszyscy jezdzą jak chcą i nikt ich nie mandaci ? czyżby można było się tam legalnie rozbijać z namiotami ? to samo za znakiem zakazu wjazdu od betonówki wszyscy jezdzą jak chcą

Napisano

suhhar ze 2 tyg temu jak byłem w niedziele od wioski  to policja jeździła i spisywali trzeba było się zawijać:) ludzi tłumy

z ryba tak jak mówisz kilka okonków po 8-12 cm ;D i z tego co słyszałem wczoraj nadal tak jest

ps

łapałeś na spina  czy biała ryba ??

Napisano

na spina,  może żle pływałem bo wszyscy stali za małą wyspą a ja popłynąłem za dużą wyspe no i takie efekty.  

• 11 months later...