Skocz do zawartości
tokarex pontony

Kołowrotek na grunt /amur,karp,karaś/

glazer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. pomoże ktoś dobrać kołowrotek w cenie do 70 zł do wędki Jaxon Adventure Tele Carp 3,30 m. Łowię na grunt, z koszyczkiem lub sprężyną obciążonymi 10-20g.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Witam. pomoże ktoś dobrać kołowrotek w cenie do 70 zł do wędki Jaxon Adventure Tele Carp 3,30 m. Łowię na grunt, z koszyczkiem lub sprężyną obciążonymi 10-20g.

przeglądnij ofertę Shimano, czytałem pochlebne opinie, przełożenie może być poniżej 5:1, bo feederowe nie potrzebują więcej.

Napisano

za 70 zl ciezko bedzie znalesc dobry kolowrotek i mocny ;)a tymbardziej shimano jak napisal wyzej kolega zebys przegladnoł oferte , minimum to 150 200zl ;)

Napisano

Ciężko coś polecić w tej kwocie. Można znaleźć jeszcze z wyprzedaży z Dragona kołowrotki Viper. Myślę, że to najrozsądniejsza opcja w tej cenie.

Przy lekkim grunciku powinien troszkę pociągnąć.

Napisano

Mam Vipera przy którejś spławikówce i powiem Ci, że na takie lekkie rybki jest bardzo dobry ;) Fajnie chodzi, za taką cenę jest ok. No i masz 5 lat gwarancji, więc tutaj duży plus.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.