Elast93 Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Godzinę temu, kepes53 napisał: zbiornik nr 2? czy nr 2 to nie jest czasem no kill?? Teczak na "3" był wpuszczany tak czy inaczej gratki za rybkę Na dwójkę wpuszczali tęczaki zeszłego roku w lecie ale nie za dużo podobno ok 30 sztuk, jakoś raz jak byliśmy z bratem to złowił tam też takiego czterdziestaczka na dość sporą wahadłówkę. Ps. Orientuje się ktoś czy ruszyła już biała ryba ? Jakieś info ? Nie chodzi mi tylko o brzegi, zamierzam jeszcze w tym miesiącu wreszcie opłacić składkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKRK Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 jak był ten ciepły weekend to troszku skubała, a teraz znowu sie pochowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzwagierJanusza Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Ja dziś zainaugurowałem sezon na Podgórkach. Zimno, przelotne opady, nieprzyjemnie. Celem była jakakolwiek biała ryba, łowiłem tylko na jedną wędkę, delikatny feeder. Przez 3 godziny miałem 3 bardzo delikatne skubnięcia, jeden leszek wyjechał na brzeg, 39 cm. Rybka niewielka ale bardzo mnie ucieszyła, przy tak zimnej wodzie i takiej pogodzie każde branie to był sukces [= 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja3331 Napisano 19 Czerwca 2017 Share Napisano 19 Czerwca 2017 Mam pytanie do kolegi elast93 czy to on z kolegą był wczoraj na zbiorniku nr 3 w brzegach na drodze między 1 i 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 19 Czerwca 2017 Share Napisano 19 Czerwca 2017 14 minut temu, ja3331 napisał: Mam pytanie do kolegi elast93 czy to on z kolegą był wczoraj na zbiorniku nr 3 w brzegach na drodze między 1 i 3 Wczoraj byłem jedynie rano od 05:00 do 13:00 na bagrach w okolicy Przystani Horn, na brzegach nie byłem od tygodnia. Lecz wybieram się jutro przed świtem na kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja3331 Napisano 19 Czerwca 2017 Share Napisano 19 Czerwca 2017 to sorki wydawało mi się .chciałem pozdrowić to pozdrawiam i zapytać o efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 6 Grudnia 2017 Share Napisano 6 Grudnia 2017 Ktoś się orientuje czy na trójce zbiornik skuty lodem ? Jak sytuacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi