tygrys Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 no właśnie jutro jadę to się dowiem co i jak fajne miejsce i szkoda że zamykają ale też sie nie dziwię bo droga do wody prowadzi dołem wału a ludzie jadą wałem i zjeżdżają później w dół,myślę że dlatego też postawili te szlabany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tygrys Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 a jaka woda jest zielona czy już przekwitła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 tygrys - zabierz ze sobą w razie czego 500+ he he (jako winietę na szlabany). A tak na serio, połamania i daj znać co na rybach i jak dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 ktoś jeździ? ktoś coś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpalis Napisano 20 Grudnia 2016 Share Napisano 20 Grudnia 2016 Wie ktos czy da sie pywac po zbiorniku, czy jest lod ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 3 Czerwca 2017 Share Napisano 3 Czerwca 2017 Siema panowie jak tam efekty ? byłem 2 dni słońce dało popalić za dużo ludzi nie było, woda duża, na spina ani brania, na federka leszcze takie po 50cm i jazie i karpik 40cm wiec nie jest zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 14 Lipca 2017 Share Napisano 14 Lipca 2017 Witam,zna ktoś może jakiś dobry ośrodek nad nyskim z domkami 2-os na kilku dniowy wyjazd bez łowienia tylko leniuchowanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Wpisz sobie błękina zatoka w google, nie wiem czy Ci przypasuje, ale ja byłem z 3 lata temu na majówce i było całkiem spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 4 Maja 2018 Share Napisano 4 Maja 2018 Ktoś..... Coś......?:)Lechu bierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek moz Napisano 10 Marca 2019 Share Napisano 10 Marca 2019 Witam. Podpowie ktoś jak dojechać na ujście w Wójcicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 10 Marca 2019 Share Napisano 10 Marca 2019 Jadąc od strony Kłodzka na światłach w Otmuchowie jedziesz prosto obwodnicą. Później skręcasz za wiaduktem w pierwszą drogę w prawo dojeżdżając do Wójcic. Na takiej małej krzyżówce gdzie jest sklep spożywczy i baza żuli skręcasz znowu w prawo, Jedziesz kostką brukową do końca, później kostka zamienia się w drogę gruntową no i jesteś. Teraz nie polecam tam jechać woda jest strasznie wysoka i mega uciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 3 Czerwca 2019 Share Napisano 3 Czerwca 2019 Od Bukowa nie ma w ogóle miejsc. Jeden wielki kemping. Od Wójcic plaża i wąwozy tak samo. Jedno miejsce na wale znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 4 Czerwca 2019 Share Napisano 4 Czerwca 2019 tak już będzie okres urlopowy i będą sie wymieniać w kampingach. Napisałbym że fajną opcją jest łódka i na wyspę ale i na wyspach zaczyna miejsc brakować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warlike Napisano 14 Lipca 2019 Share Napisano 14 Lipca 2019 Hej. A gdzie lepiej pojechać tak na parę dni na Nysę czy na Otmuchów ?? Taki wyjazd w kilka osób aby można było w miarę dobrze dojechać. Jakieś porady bo jeszcze nigdy tam nie łowiłem a w tym roku trzeba by się wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 26 Lutego 2020 Share Napisano 26 Lutego 2020 "Okręg Polskiego Związku Wędkarskiego z/s w Opolu, informuje, iż od dnia 15.11.2019r. została podpisana umowa dzierżawy na część działki nr 495/2, obręb ewidencyjny Buków, gmina Otmuchów, w postaci istniejącej drogi leśnej o długości 101,00 m.Przedmiot umowy ma być wykorzystywany w celu dojazdu do zbiornika Nysa w okolicach miejscowości Buków. Dojazd obejmuje: samochody osobowe, motocykle, motorowery i rowery wszystkich członków PZW, posiadających przy sobie ważne zezwolenie na wędkowanie na wodach Okręgu PZW Opole." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi