Skocz do zawartości
Dragon

Spodniobuty

Namape

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam i proszę o pomoc. Mianowicie mam zamiar sobie kupić pierwsze spodniobuty, czy możecie mi doradzić czy te, które wybrałem są dobre?

SPODNIOBUTY NEOPRENOWE Z FILCEM CORMORAN

http://allegro.pl/spodniobuty-neoprenowe-z-filcem-cormoran-44-45-i1311581212.html

A i czy lepiej kupić neoprenowe spodniobuty czy gumowe? Dzięki za pomoc

Opisuj linki czego dotyczą ,ostatni raz zrobiłem to za ciebie -maniek

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

To zalerzy o jakiej porze chcesz ich używać -jeżeli głównie latem to lepiej kupić normalne gumowe-tańsze ,a jeżeli na wczesną wiosne i jesień to naturalnie neoprany.Ja mam neoprany Behr i uważam że są rewelacyjne na wiosenne i jesienne wypady,nie mówie że na lato się nie nadają bo też są dobre ale jeżeli głównie na lato to po co przepłacać

Napisano

W sumie to za dużo nie mogę powiedzieć bo swoje spodnie kupiłęm w lutym tego roku więc za długo ich nie mam ale wedłóg mnie są ok

Napisano

Ja mam spodniobuty firmy PROS polska firma rpodukująca sprzęt dla rybaków na słonej sadzawce (bałtyku) i tych słodkowodnych wzmacniane w kroku i na kolanach mam je trzeci sezon i brak zastrzeżeń cena niska jakość dobra sprawdż stronę prosa polecam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.