adam.f Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Nocka z soboty na niedziele od 21 do 11 bez dotyku.Ogolnie widziałem że nikomu nic nie brało.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Dzisiaj przejeżdżałem koło wody, stało tam kilka samochodów i było z 10 osób na lodzie. Widać rybka bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skipi007 Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Wybieram się tam tylko nie wiem na co mam się tam nastawić , może ktoś tam łapie albo łapał coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volfi Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 w sobote wybieram sie tam ze spinnem,za sandaczem podobno jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skipi007 Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 A może orientujesz się czy są też tam karpie bo pewnie karasia i wzdręgi to tam będzie na pęczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieja Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 oczywiście że jest tylko duzo zielska ale za niedługo to będzie super łowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volfi Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 sieja mowisz o sandaczu?spinningowales tam z jakimi wynikami warto nastawic sie typowao na sandacza i orac dno?czy nie warto ze wzgledu na straty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skipi007 Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 widziałem duzo ludzi od drogi łapie a nie wiecie jak jest od tych działek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefaspirit Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Byłem dzisiaj ze spinem od strony działek- woda pare 3-4m za linią krzewów- nie było dojścia żeby porzucać. Na wyspę można się przeprawić tylko pontonem. W końcu rzucałem ze strony hałdy- efekt 1 krótki szczupaczek. Widać było jak okonie ganiały drobnicę po powierzchni ale nie reagowały na gumki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 witam jak tam sytuacja na brantce chciał bym się wybrać dziś na kamienie koło obwodnicy za szczupakiem ma to sens pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Używamy przecinków, pytajników i liter różnej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 Byłem wczoraj bez kontaktu. słyszałem że wczoraj ok 14godz na wyspie padł sum 200cm. Jest ktoś na forum co to potwierdzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi