Szymek198002 Napisano 28 Listopada 2010 Napisano 28 Listopada 2010 Witam! W zwiazku z planowana rozbudowa zagospodarowania stawow nieznanoiwice prosze o propozycje nazwy dla projetowanego budynku "DOMU RYBAKA". Mile widziane beda sugestie co do charakteru budynku.
Tondrom Napisano 28 Listopada 2010 Napisano 28 Listopada 2010 Co to kogo obchodzi, kicha tam niesamowita...
macko Napisano 28 Listopada 2010 Napisano 28 Listopada 2010 haha "dom rybaka" nazwa lekko nietrafiona a co do łowiska to pełno małego karpia, ceny wysokie, i wszędzie gówna które zostawiaja pasące się barany...
kowboj1961 Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 Pozdrawiam serdecznie w Nowym Roku wszystkich wędkarzy.Po otrzymaniu kary za reklamowanie łowiska postanowiłem tego nie robić.W przyszłym sezonie łowisko będzie powiększone o 9h lustra wody co daje do myślenia jak to będzie obszar.Co do nazwy nowego budynku który powstaje na łowisku jestem pełen podziwu dla właściciela.Nowy sezon już nie długo.Karpie jak ktoś napisał są już o wadze 9 kg.Pozdrowienia od Kowboja.
macko Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 tylko prosze napisać ile tych 9 kg karpi jest ?? albo ile osób łowiących przez weekend ma okazję takiego karpia złowić
kowboj1961 Napisano 8 Stycznia 2011 Napisano 8 Stycznia 2011 Wystarczy przyjechać na łowisko ale nie na kilka godzin i oczekiwać na wyjątkowe okazy. Karpi jest bardzo dużo na łowisku zdjęcia znajdują się na stronie łowiska.
szczupak28 Napisano 21 Lutego 2011 Napisano 21 Lutego 2011 Ja tam wole jechać na Drwinke na wiosne , mam pewność że ze szczupakami przyjade do domku , tamten rok był bardzo udane , powiem nawet że najbardziej ze wszystkich , po powodzi gruba ryba podeszła i długo się utrzymała , do póżnej jesieni.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.