Pifpaf Napisano 5 Grudnia 2010 Share Napisano 5 Grudnia 2010 Witam od dłuższego czasu staram się coś połowić na tych jeziorach na spina, ale efekty marne żeby nie powiedzieć tragiczne. Ma ktoś może jakieś rady albo wiadomości czy to tylko mnie tak idzie czy ogólnie jest słabo. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 5 Grudnia 2010 Share Napisano 5 Grudnia 2010 ja na spinig troszke tam poociąglem ale bolenia .ale teraz to troszke za póżno na tom rybke narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pifpaf Napisano 7 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2010 No bolenie całkiem fajnie brały na początku. Potem byłe już gorzej a o szczupaku lub sandale to zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafałbb Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Te dwa jeziora to pustynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil1213 Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 No nie taka pustynia ja w tym roku na tych jeziorach nastawiałem się na białą rybę i były fajne elekty (to miedzybrodzie ) A Tresna to pustynia choć latem brały ładne leszcze (powyżej 50cm nie więcej) z tego co słyszałem na Międzybrodziu sporo połowili węgorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 kol kamil1213, na pustyni też występują jakieś formy życia ,podobnie jak na Tresnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafałbb Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 fajne efekty to jakie?? ile razy byłes i co złowileś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Te dwa jeziora to pustynia to powiedz gdzie jest kolorowo?wszedzie jest coraz gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafałbb Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Te dwa jeziora to pustynia to powiedz gdzie jest kolorowo?wszedzie jest coraz gorzej... są wody bardziej rybne od tych PZW, nie trzeba daleko szukać od Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Co masz na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 np goczały .nie należą do PZW a do wodociągów na pewno jest tam kilka razy więcej ryb niż na Tresnej i Międzybrodziu razem wziętych (przynajmniej jeśli o białą rybą chodzi) dużo amura, nadal sporo leszcza no i mnóstwo dużego karasia. w tamtym roku opłata była 120 zł chyba ,jeśli w tym roku będzie w podobnej cenie to tam wykupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 17 Grudnia 2010 Share Napisano 17 Grudnia 2010 moze i nie ma szału z rybami co jest zasługa tylko i wyłacznie wedkarzy i pzw,ale mimo wszystko lubie tam jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Witajcie. Potrzebuje info na temat międzybrodzkiego. Pod koniec czerwca jadę tam na kemping na kilka dni i planuje trochę po łowić. I liczę że ktoś mi napisze na co łowić i czego mogę si spodziewać. Będę łowił od strony Międzybrodzia Bialskiego. Z góry dzięki za wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 17 Czerwca 2011 Share Napisano 17 Czerwca 2011 Co jest nikt nie łowi na tym zbiorniku? Mógł by ktoś coś powiedzieć chodź by co za przynęty zabrać i czego można sie spodziewać i jak z drapieżnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 17 Czerwca 2011 Share Napisano 17 Czerwca 2011 liczę że ktoś mi napisze na co łowić zalezy co chcesz złowić?czego mogę si spodziewać jest chyba kazda ryba,pomijając morskie na kilka dni i planuje trochę po łowić Mógł by ktoś coś powiedzieć chodź by co za przynęty zabrać skoro jedziesz na kilka dni wez wszystkie mozliwe przynety i próbuj nikt Ci nie da gotowego przepisu na sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khaledd Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Hej! Czy w zbiorniku Porąbka ( jez. Międzybrodzkie) mogę założyć białego lub czerwonego robaka ? Ogólnie przynęty naturalne wchodzą w grę? Czy też to zabronione ? Szukam tej informacji, ale znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Jest to zbiornik wod nizinnych wiec można używać przynęt naturalnych. Chyba ze się mylę to niech mnie ktoś poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khaledd Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 wydaje mi się że wszystkie wody okręgu bielskiego to wody górskie, ale sądziłem, że Porąbke obejmują odrębne przepisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Na pewno nie. Porąbka i żywieckie to wody nizinne. A pozostałe to górskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 nocka z piątku na sobotę 1 karpik 37 cm jeden leszcz 45 i 7 płotek . piszcie jakie macie wyniki narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskar Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Wczoraj na Żywieckim od 6-16 na grunt wraz z kumplem wracamy o kiju.. z tego co słyszeliśmy od innych wędkarzy od 3 dni nikt nic nie może złapać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 a jak ta barka co zatoneła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Witam.Wybieram sie nad żywieckie na weekend i podpowiedzcie cos. Bierze rybka (drapieżna lub biała?)? Na co lepiej sie na stawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 z piątku na sobtę Międzybrodzkie bez brania .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadym73 Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 jaka sytuacja na żywieckim bierze jakaś rybka . dajcie znać jaki poziom wody bo chciałbym się wybrać w sobotę z gry dziękuje za każde informacje narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi