Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wybieram się na weekend nad jezioro międzybrodzkie i mam kilka pytań.

Jak dojechać do stanicy wędkarskiej?

Istnieje możliwość wypożyczania łodzi?

Mam opłacone składki na okręg katowicki gdzie będę mógł w sobotę dopłacić za okręg bielski mam namyśli jak najbliżej międzybrodzia bielskiego?

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Sklep sportowo-wędkarski w Czernichowie, 34-311 Czernichów, ul. Żywiecka 51a (przy głównej drodze na Żywiec, 500m poniżej wiszącej kładki nad kanałem), kom (+48) 696 421 788

chyba najbliżej.

Napisano

Dzięki.

Byłem wieczorem na zasiadce z gruntu padło parę leszczy i płoci, leszcze 40-60cm płotki 20-35cm.

Zbiornik całkiem fajny, pierwszy raz tam byłem i odniosłem pozytywne wrażenie.

Napisano

witam....

chce z najomym wybrac sie na weekendowe wedkowanie sierpien/wrzesien zsukam do wynajecia domku bardzo blisko jeziora ( interesuje mnie abym slyszal z domku jak dzwoni mi sygnalizator bran:)

mozecie cos polecic???? koszty sa malo istotne...chce koledzie zobic "prezent" na urodziny ;D

• 1 year later...
Napisano
Te dwa jeziora to pustynia

Stary temat ale muszę powiedzieć że chyba nie potrafisz łapać.Jeszcze nigdy nie wróciłem z Międzybrodzia bez węgorza i sandacza a nie wspomnę już o leszczu. Na Tresnej zawsze leszcze ponad 50 i karpie około 5 kg.

Płocie na wiosnę to rarytas. Proszę wypuszczać więcej to i ryb będzie dużo.

Napisano
fajne efekty to jakie?? ile razy byłes i co złowileś??

Ja tylko tam jeżdżę bo nie ma sensu gdzie indziej jak tu biorą. Pewnie że są różne dni ale bez ryby nigdy nie wróciłem. Wszystkie do wody.

• 2 years later...
  • 3 years later...
Napisano

Po kilku latach wróciłem na łono wiadomego związku. 😁

Tym razem okręg Bielsko- Biała z myślą o muchowaniu i o spinningu z pontonu głównie na Tresnej. Jeżeli jest jakiś wędkarz w tej okolicy, który może pomóc w poznaniu zbiornika, to chętnie skorzystam. Oferuję miejsce w pontonie z napędem elektrycznym. 😉