ATAR Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Wybieram się na weekend nad jezioro międzybrodzkie i mam kilka pytań. Jak dojechać do stanicy wędkarskiej? Istnieje możliwość wypożyczania łodzi? Mam opłacone składki na okręg katowicki gdzie będę mógł w sobotę dopłacić za okręg bielski mam namyśli jak najbliżej międzybrodzia bielskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manns Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Sklep sportowo-wędkarski w Czernichowie, 34-311 Czernichów, ul. Żywiecka 51a (przy głównej drodze na Żywiec, 500m poniżej wiszącej kładki nad kanałem), kom (+48) 696 421 788 chyba najbliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATAR Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Dzięki. Byłem wieczorem na zasiadce z gruntu padło parę leszczy i płoci, leszcze 40-60cm płotki 20-35cm. Zbiornik całkiem fajny, pierwszy raz tam byłem i odniosłem pozytywne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duss Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 witam.... chce z najomym wybrac sie na weekendowe wedkowanie sierpien/wrzesien zsukam do wynajecia domku bardzo blisko jeziora ( interesuje mnie abym slyszal z domku jak dzwoni mi sygnalizator bran:) mozecie cos polecic???? koszty sa malo istotne...chce koledzie zobic "prezent" na urodziny ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duss Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 A może ktoś polecić jakieś fajne miejscówki, blisko wody???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duss Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 noooo jedno z "lepszych" forum w Internecie i taki odzew na prośbę wędkarza.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Jedz sobie na tresną pod rumcajsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arzaww Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Te dwa jeziora to pustynia Stary temat ale muszę powiedzieć że chyba nie potrafisz łapać.Jeszcze nigdy nie wróciłem z Międzybrodzia bez węgorza i sandacza a nie wspomnę już o leszczu. Na Tresnej zawsze leszcze ponad 50 i karpie około 5 kg. Płocie na wiosnę to rarytas. Proszę wypuszczać więcej to i ryb będzie dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arzaww Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 fajne efekty to jakie?? ile razy byłes i co złowileś?? Ja tylko tam jeżdżę bo nie ma sensu gdzie indziej jak tu biorą. Pewnie że są różne dni ale bez ryby nigdy nie wróciłem. Wszystkie do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Orientuje się ktoś czy na dzień dzisiejszy można na Międzybrodzkim łapać z łodzi+ nocki bez ograniczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Po kilku latach wróciłem na łono wiadomego związku. 😁 Tym razem okręg Bielsko- Biała z myślą o muchowaniu i o spinningu z pontonu głównie na Tresnej. Jeżeli jest jakiś wędkarz w tej okolicy, który może pomóc w poznaniu zbiornika, to chętnie skorzystam. Oferuję miejsce w pontonie z napędem elektrycznym. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi