Skocz do zawartości
Dragon

spiningi o długosci 3.30

dziara

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy są jakieś firmy które produkują seryjnie wędki spiningowe powyżej 3 metrów? wędki robione na zamówienie odpadają bo nie mam tyle kasy. potrzebuje spining do rzecznego łowienia na woblerki ale niestety 3 metry jest nieco za krótki... czy ktoś może coś poradzić?

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Daiwa ma coś z serii Procaster Trout i Shimano z serii Catana Spinning BX, Cormoran CARB-O-STAR XT All-Round Spinning. Ale nie macałem nawet tych patyków więc nic o nich nie powiem.

Napisano

przejrzałem te kije na allegro... najbardziej bedzie pasować catana bo ma ciężar wyrzutu 5-20 gram. pozostałe to już raczej sztywne pały... przejde się w tygodniu po sklepach żeby ten kijek obejrzeć czy leży mi w ręce i czy nie jest też taka typowa miękka klucha.. dzieki za pomoc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.