dziara Napisano 26 Grudnia 2010 Napisano 26 Grudnia 2010 czy są jakieś firmy które produkują seryjnie wędki spiningowe powyżej 3 metrów? wędki robione na zamówienie odpadają bo nie mam tyle kasy. potrzebuje spining do rzecznego łowienia na woblerki ale niestety 3 metry jest nieco za krótki... czy ktoś może coś poradzić?
koczownik Napisano 26 Grudnia 2010 Napisano 26 Grudnia 2010 Daiwa ma coś z serii Procaster Trout i Shimano z serii Catana Spinning BX, Cormoran CARB-O-STAR XT All-Round Spinning. Ale nie macałem nawet tych patyków więc nic o nich nie powiem.
Echo Napisano 26 Grudnia 2010 Napisano 26 Grudnia 2010 St. Croix o ile się nie mylę ma w ofercie kije 3,20.
dziara Napisano 26 Grudnia 2010 Autor Napisano 26 Grudnia 2010 przejrzałem te kije na allegro... najbardziej bedzie pasować catana bo ma ciężar wyrzutu 5-20 gram. pozostałe to już raczej sztywne pały... przejde się w tygodniu po sklepach żeby ten kijek obejrzeć czy leży mi w ręce i czy nie jest też taka typowa miękka klucha.. dzieki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.