rafaZST Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 nad Gowienica go zlapales? Wielkie graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Dzisiejszy wypad nad rzeczkę zaowocował jednym kropkiem 39cm rybka oczywiście wróciła do wody. Warunki do łowienia dosyć ciężkie, mimo to udało się złowić drugiego w "karierze" potokowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Gratki pstrągarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 piękne te Twoje pstrągi...KLASYK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 pepe17, gratki ! Ładnie ubarwione te wasze kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 thx ziomale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Gratuluje kolegom , niezle nieżle . Ale ja tez sie pochwale ludziska , dzis nastąpiło moje rozdziewiczenie pstrągowe , wypraw masa i żadnych ryb do dziś ( moze ten sam co u pepe ), fotki kiepskie , bo sam komórką robiłem ( nie brałem aparatu bo nie wierzyłem ze cos złapie;). 49cm na minowa 5cm.pozdrawiam , oczywiscie do wody wrócił zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 patryk/szczecin, gratulacje!! piękna ryba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 patryk/szczecin, graty.. ładna bestia piękna życiówka.. pepe17, z góry graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Patryk gratulacje ładna sztunia ode mnie dziś mniejszy gagatek wydarty spod krzaka rybek wrócił oczywiście do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Gratulacje panowie. Patryk czy na rzece na której łowiłeś można spodziewać się trotek ?? Twój potok wygląda mi na samicę troci, ale trochę małe zdjęcie aby mieć pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 Dziekuje za gratki, życiówka jak nic do momentu jak sie dowiem ze to troc Ale pokolei. Gratulacje panowie. Patryk czy na rzece na której łowiłeś można spodziewać się trotek ?? Twój potok wygląda mi na samicę troci, ale trochę małe zdjęcie aby mieć pewność. Tak , woda z trociami i pstragami ! Na samym poczatku też tak myslełem , ale jednak kororowe kropki i cienki w ogonie. Dosyłam ogon i głowe. Dla pewnosci - kiepskie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 patryk/szczecin, jak dla mnie to kelt troci, ale ichtiologiem nie jestem i mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 Hmm, ja jednak obstawiam pstrąga. Kształt ryby jest jakiś taki "niekeltowy" Na niektórych zdjęciach słabo ale jednak widać czerwone kropki, a do tego - o czym artech nie może wiedzieć - ryba została złowiona w miejscu, gdzie raczej nie zatrzymują się spływające kelty. Kropki wydają się też okrągłe, jak u pstrąga. Na pewno pomogłyby większe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 27 Marca 2011 Share Napisano 27 Marca 2011 Wczorajsza rybka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenekkuba Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 ja tez rozpoczełem niby maly ale cieszy 33 cm rzeka bóbr na wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 No proszę widzę że kolega sezon rozpoczął,piękny pstrążek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenekkuba Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 a jak dawaj pavos na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Piękne rybki moje gratulację :] Jeśli mi jutro ściągną szynę z nogi to w poniedziałek opłacam karę i idę na Pstrążki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 a jak dawaj pavos na ryby Musimy się zgadać na wspólny wypadzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Jedna z rzeczek ,,górskich'' w świętokrzyskim. Drugi wypad na pstrunie w karierze i po za 5 sztukami w okolicach 25 cm trafił się pierwszy z 4 na liczniku. Cieszy bardzo te 41cm, ale są też i takie koło 60, ale to innym razem i w innym miejscu gdyż na tym odcinku w 3 osoby złapaliśmy z 20szt młodzieży... Powtórka prawdopodobnie w piątek, ale tym razem wypad w góry świętokrzyskie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Krzyś xD, gratulacje czwórka zaliczona, teraz aby patrzeć kiedy 50 siątka zamelduje się na końcu wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 a ja wkońcu jakiegoś sensownego trafiłem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Dzięki DAWID, pewnie na piątkę przyjdzie czas ale w tym sezonie to nie będzie możliwe. Na rzeczkach w św to ciężko będzie takiego dorwać. Musiałbym dzień w dzień jeździć aż bym w końcu trafił. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 siema dzisiaj szukałem kropków na swojej rzece i nic ani brania. Czyzby jeszcze spały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi