DAWID Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 suhhar, nie spią już od stycznia Powiem inaczej chyba przegapiłeś najlepszy okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 DAWID, sporo pstrągów łowisz ale chyba mało jeszcze o nich wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz789 Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 U mnie sezon na pstrągi dopiero rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 moim zdaniem najlepsze miesiące to maj i czerwiec,,, poza tym w maju większość wędkarzy nastawia się na szczupaka,, więc i na wodach pstrągowych luźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek104 Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Kilka pstrązków z ostatniego wypadu http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=196104#196104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Ja dziś pobiłem życiówkę 51cm Na 99% jest to ryba złowiona 3 miesiące temu i przez ten czas urosła o 2cm i znacznie przytyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Graty pstrągarzu szczeciński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Gratulacje, kawał rybska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 kawał dobrze sfotografowanego kropkowańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 a ja na szybkim wypadziku nad nysa całe 28 cm pływa dalej ale sezon wreszcie rozpoczęty !!! HOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 Pierwszy wymiarowy w tym roku- 35cm złowiony na obrotówkę w jednym z dopływów rzeki Supraśl edit: Dlaczego nie mogę dodać zdjęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaftann Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 To się kolega idealnie w wymiar wstrzelił hehe gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Udało się wrzucić fotkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 11 Czerwca 2011 Share Napisano 11 Czerwca 2011 Parę kropków z tego sezonu: Największe : 55cm : 60cm: Wszystkie pływają dalej, nie zabijacie tych pięknych i walecznych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 11 Czerwca 2011 Share Napisano 11 Czerwca 2011 wow DAWID, pojechałes po bandzie pięknie kropisz... graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 Kropki już w pięknej kondycji podjadły sobie, oj podjadły wystarczy spojrzeć na brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 Oj Stary! Ty to masz podejście do tych kropasów! Ja dopiero dzisiaj po cztero miesiecznej przerwie mogłem poganiać troszkę za pstrągami. Co prawda okazów nie było ale miałem świetną zabawę i dwie wieksze sztuki które nie miały ochoty na wspólne pamiatkowe zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Dzisiejsza 50 siątka z malutkiej rzeczki. Pływa dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 gratki Dawido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Piękny,GRATY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Tylko pozazdrościć- Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 Gratuluje i kibicuje Dawid . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Samiec i na muchówke cieszy ogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Koniec sezonu koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davly Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Tęczaki jeszcze można wrzucać bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi