Larry_blanka Napisano 1 Stycznia 2021 Share Napisano 1 Stycznia 2021 Sprzedaję nadwyżkę przynęt, których nie używam lub mam ich za dużo - większość z Aliexpress. Ceny do uzgodnienia Odbiór osobisty we Wrocławiu lub wysyłka Inpost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2021 Kolejne przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2021 cd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2021 cd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 1 Stycznia 2021 Share Napisano 1 Stycznia 2021 ????? Gdybyś podał jeszcze cenę było by łatwiej sprzedać 😉 . Ewentualnie wielkość , czyja to produkcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 1 Stycznia 2021 Share Napisano 1 Stycznia 2021 Te ostatnie zdjęcie z silikonowym robactwem moje klimaty 🤗 Wiela za to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 1 Stycznia 2021 Share Napisano 1 Stycznia 2021 😉😉Panie , Larremu chyba klawiaturę zblokowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 2 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2021 22 godziny temu, wasyl1968 napisał: Te ostatnie zdjęcie z silikonowym robactwem moje klimaty 🤗 Wiela za to ? to głównie tanty i większe babki, zależy jakie ilości potrzebujesz, możemy się dogadać gum mam więcej rodzajów pod okonie, możemy się gdzieś spotkać jak będę jechał na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 2 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2021 22 godziny temu, zajac222 napisał: ????? Gdybyś podał jeszcze cenę było by łatwiej sprzedać 😉 . Ewentualnie wielkość , czyja to produkcja? cięzko podać cenę za każdy element, napisz co cię interesuję to ci zmierzę i wycenię aczkolwiek wszystko do dogadania. Większość to przynęy z Ali. cześć już zeszła wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 2 Stycznia 2021 Share Napisano 2 Stycznia 2021 Mnie interesują tanty, im mniejsze tym lepsze , w połowie miesiąca opłacę kartę to spotkamy się nad wodą i dobijemy targu 😁 wszystko najlepsze w nowym roku 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 2 Stycznia 2021 Share Napisano 2 Stycznia 2021 5 godzin temu, Larry_blanka napisał: cięzko podać cenę za każdy element, napisz co cię interesuję to ci zmierzę i wycenię aczkolwiek wszystko do dogadania. Większość to przynęy z Ali. cześć już zeszła wczoraj Nie jestem zainteresowany , jestem na etapie w którym przestałem kupować bo mam tego za dużo . Wydaje mi się że gdybyś wycenił miej więcej co za ile to łatwiej sprzedasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2021 W dniu 2.01.2021 o 15:22, wasyl1968 napisał: Mnie interesują tanty, im mniejsze tym lepsze , w połowie miesiąca opłacę kartę to spotkamy się nad wodą i dobijemy targu 😁 wszystko najlepsze w nowym roku 👍 @wasyl1968 Będę pewnie w sobotę i nd w cetrum na rybach, więc jak masz ochotę to mogę gdzieś podjechać i pokazac co zostało, sporo się już sprzedało. Ceny 1/1.5/2 zł/szt. w zależności od modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi