Larry_blanka Napisano 1 Stycznia 2021 Napisano 1 Stycznia 2021 Sprzedaję nadwyżkę przynęt, których nie używam lub mam ich za dużo - większość z Aliexpress. Ceny do uzgodnienia Odbiór osobisty we Wrocławiu lub wysyłka Inpost. Cytuj
zajac222 Napisano 1 Stycznia 2021 Napisano 1 Stycznia 2021 ????? Gdybyś podał jeszcze cenę było by łatwiej sprzedać 😉 . Ewentualnie wielkość , czyja to produkcja? Cytuj
wasyl1968 Napisano 1 Stycznia 2021 Napisano 1 Stycznia 2021 Te ostatnie zdjęcie z silikonowym robactwem moje klimaty 🤗 Wiela za to ? Cytuj
zajac222 Napisano 1 Stycznia 2021 Napisano 1 Stycznia 2021 😉😉Panie , Larremu chyba klawiaturę zblokowało Cytuj
Larry_blanka Napisano 2 Stycznia 2021 Autor Napisano 2 Stycznia 2021 22 godziny temu, wasyl1968 napisał: Te ostatnie zdjęcie z silikonowym robactwem moje klimaty 🤗 Wiela za to ? to głównie tanty i większe babki, zależy jakie ilości potrzebujesz, możemy się dogadać gum mam więcej rodzajów pod okonie, możemy się gdzieś spotkać jak będę jechał na ryby Cytuj
Larry_blanka Napisano 2 Stycznia 2021 Autor Napisano 2 Stycznia 2021 22 godziny temu, zajac222 napisał: ????? Gdybyś podał jeszcze cenę było by łatwiej sprzedać 😉 . Ewentualnie wielkość , czyja to produkcja? cięzko podać cenę za każdy element, napisz co cię interesuję to ci zmierzę i wycenię aczkolwiek wszystko do dogadania. Większość to przynęy z Ali. cześć już zeszła wczoraj Cytuj
wasyl1968 Napisano 2 Stycznia 2021 Napisano 2 Stycznia 2021 Mnie interesują tanty, im mniejsze tym lepsze , w połowie miesiąca opłacę kartę to spotkamy się nad wodą i dobijemy targu 😁 wszystko najlepsze w nowym roku 👍 Cytuj
zajac222 Napisano 2 Stycznia 2021 Napisano 2 Stycznia 2021 5 godzin temu, Larry_blanka napisał: cięzko podać cenę za każdy element, napisz co cię interesuję to ci zmierzę i wycenię aczkolwiek wszystko do dogadania. Większość to przynęy z Ali. cześć już zeszła wczoraj Nie jestem zainteresowany , jestem na etapie w którym przestałem kupować bo mam tego za dużo . Wydaje mi się że gdybyś wycenił miej więcej co za ile to łatwiej sprzedasz Cytuj
Larry_blanka Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Napisano 8 Stycznia 2021 W dniu 2.01.2021 o 15:22, wasyl1968 napisał: Mnie interesują tanty, im mniejsze tym lepsze , w połowie miesiąca opłacę kartę to spotkamy się nad wodą i dobijemy targu 😁 wszystko najlepsze w nowym roku 👍 @wasyl1968 Będę pewnie w sobotę i nd w cetrum na rybach, więc jak masz ochotę to mogę gdzieś podjechać i pokazac co zostało, sporo się już sprzedało. Ceny 1/1.5/2 zł/szt. w zależności od modeli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi