dziara Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 Jkich agrafek najlepiej używać podczas łowienia woblerami bez wolframu?
porcelan Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 Najlepiej mocnych z okrągłym łukiem, żeby nadmiernie nie tłumić pracy woblera.
dziara Napisano 26 Stycznia 2011 Autor Napisano 26 Stycznia 2011 no faktycznie wyglądają obiecująco... poszukam i przetestuje małe rozmiary.
porcelan Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 Ja polecę Stan-mar - świetny stosunek jakości do ceny.
diego87 Napisano 28 Stycznia 2011 Napisano 28 Stycznia 2011 witam:)ja gorąco polecam agrafki spinwala oraz interlocka.Są to agrafki uniwersalne także mają szerokie zastosowanie począwszy od spiningu po grunt;)
iksmen Napisano 28 Stycznia 2011 Napisano 28 Stycznia 2011 spinwal tylko i wyłącznie Nie pisz tylko i wyłącznie bo agrafki Spinwala sa delikatnie mówiąc słabe. Pomijając fakt ze przy cięższym łowieniu same się odpinają to potrafią zaskoczyć tym że pękną. Ja od pewnego czasu przestałem je stosować a zacząłem używać agrafek Lunari, link: http://www.lunari.pl/index.php?k4,agrafki-i-kretliki
Gość kilerpulawy Napisano 28 Stycznia 2011 Napisano 28 Stycznia 2011 spinwali używam przy pstrągowaniu i kleniowaniu jeszcze ani razu mnie nie zaskoczyły a wędkuje już dość sporo.
iksmen Napisano 28 Stycznia 2011 Napisano 28 Stycznia 2011 spinwali używam przy pstrągowaniu i kleniowaniu jeszcze ani razu mnie nie zaskoczyły a wędkuje już dość sporo. Ja napisałem wyraźnie, porzy ciężkim łowieniu. Ja jak łowię ryby w Wiśłe to ciężar główki nie schodzi poniżej 25 gr. I przy łowieniu takim i cięższym zestawem zdarzyło się ze agrafka albo się odpinała albo pękała. Jak dla mnie Spinwal i produkty tej firmy mogły by nie istnieć.
Winko Napisano 28 Stycznia 2011 Napisano 28 Stycznia 2011 Spinwal przy ciężkim łowieniu? Hm? Nie wiem bo nie próbowałem. Ale za to na pstrąga to się zgodzę- przejedyne!!!
Supersobi Napisano 29 Stycznia 2011 Napisano 29 Stycznia 2011 Ja osobiście miałem kontakt z agrafkami lunari typu LS-200... Przy ciężkim łowieniu ulegaja deformacji, ciężko je rozpiąć i później zapiąć - nie polecam. Spinwal ostatnio też zaczął mnie zaskakiwać, utratą jakości. Co do rozmiaru nr 10 nie mam złych doswiadczeń - przy dużych rybach, ciężkich przynętach i plecionce 20LB spisują się świetnie. Ale rozmiar nr 12 w tym sezonie zaczął szwankować. Miałem kilka agrafek które pękły lub sie poprostu rozgięły na zaczepach przy sandaczowaniu i plecionce 15LB Znajdę fotki to wstawię. Mimo wszystko jednak u mnie w pudełkach królują agrafki spinwala.
Stradic Napisano 30 Stycznia 2011 Napisano 30 Stycznia 2011 Ja uzywam głownie agrafek Dragona i zlego slowa powiedziec niemoge
lutek Napisano 1 Lutego 2011 Napisano 1 Lutego 2011 Maxx Fishing Tackle http://www.maxkf.pl/oferta/kretliki-i-agrafki polecam nigdy się nie zawiodłem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.