Skocz do zawartości
Dragon

Team Dragon 2.30 cw 14-35g a wklejanka Team Dragon2.40 7-28

ERq

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ktora z tych wedek bedzie leprzym wyborem na sandacza ? Mam zamiar czesciej łowic w nocy na opad niz w dzien i chcem jak najlepiej czuc brania a nie widziec czy na wklejance bede tak samo czul w reku branie jak na zwyklym team dragonie ? Z gory dzieki za odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Zalezy na jakiej wodzie chcesz łowić ... Ja osobiście posiadam wymienioną przez Ciebie wklejaneczke ( 7-28 ) , na wodach stojących oraz na zaporówkach sprawdza mi sie elegancko ... :) ... Jeżeli chodzi o łowienie w rzekach to pewnie brałbym tą 14-35g. POZDRAWIAM !!! Ps. Jeżeli chodzi o rezonans w tych wklejankach 7-28g. to jest elegancko ... mógłbym tym łowić z zamknietymi oczami/oczyma :)

Napisano

Moze ktos posiada tego team dragonka 2.30 cw 14-35 i wie czy jest bardzo palowaty ? Bo mialem kiedys TD 2.13 14-35g i nie byl tak bardzo palowaty ;]

• 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.