Mirosławrobak Napisano 25 Lutego 2021 Share Napisano 25 Lutego 2021 Dzień dobry, Chciałbym zakupić wraz ze szwagrem ponton na weekendowe wypady (jak najtaniej jeśli można). Musi być dosyć duży i wytrzymały, ponieważ chciałbym zabrać również część swojej rodziny czasem. Poproszę o propozycje wraz z ceną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 25 Lutego 2021 Share Napisano 25 Lutego 2021 Duży i wytrzymały a zarazem jak najtaniej to nie idzie w parze. Może określ się jaką kwotę + - chcesz przeznaczyć. Dwie osoby + klamoty. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć że trzeba szukać czegoś w granicach 3,30 aby spokojnie i w miarę wygodnie powędkować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirosławrobak Napisano 26 Lutego 2021 Autor Share Napisano 26 Lutego 2021 14 godzin temu, zajac222 napisał: Duży i wytrzymały a zarazem jak najtaniej to nie idzie w parze. Może określ się jaką kwotę + - chcesz przeznaczyć. Dwie osoby + klamoty. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć że trzeba szukać czegoś w granicach 3,30 aby spokojnie i w miarę wygodnie powędkować Dobrze, to w takim razie cena nie gra roli, żona niedługo ma wypłate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperwendkarz Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 Mam i polecam żona może ciebie nie zabije bo cena nie jest zbyt wysoka Kolibri KM-330 - Ponton Karpiowy - Ponton motorowy 330 cm > Pontony > Kolibri - Sklep Karpiowy - www.ROCKWORLD.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperwendkarz Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 A jak nie ten to polecam jeszcze ten PONTON WĘDKARSKI SILNIK AKUMULATOR WIOSŁA PAWĘŻ 5X - erli.pl ma go mój szwagier i mówi, że chodzi jak marzenie. Posiada bardzo dobry silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperwendkarz Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 A jaki masz sprzęt, jak łowisz może uda mi się tobie pomóc z wyborem nowego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirosławrobak Napisano 26 Lutego 2021 Autor Share Napisano 26 Lutego 2021 4 minuty temu, Kacperwendkarz napisał: A jak nie ten to polecam jeszcze ten PONTON WĘDKARSKI SILNIK AKUMULATOR WIOSŁA PAWĘŻ 5X - erli.pl ma go mój szwagier i mówi, że chodzi jak marzenie. Posiada bardzo dobry silnik Kurcze troche drogo, nie wiem czy ma szanowna małżonka da się namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirosławrobak Napisano 26 Lutego 2021 Autor Share Napisano 26 Lutego 2021 Teraz, Mirosławrobak napisał: Kurcze troche drogo, nie wiem czy ma szanowna małżonka da się namówić Chyba musiałbym w nim spać po zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperwendkarz Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 Teraz, Mirosławrobak napisał: Kurcze troche drogo, nie wiem czy ma szanowna małżonka da się namówić Może i drogo, ale jest podobno warto. Weź ją trzaśnij albo zrób coś żeby zasnęła i nie będzie widziała ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 Mam wrażenie że jakiś trol pisze sam ze sobą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 8 godzin temu, Kacperwendkarz napisał: A jak nie ten to polecam jeszcze ten PONTON WĘDKARSKI SILNIK AKUMULATOR WIOSŁA PAWĘŻ 5X - erli.pl ma go mój szwagier i mówi, że chodzi jak marzenie. Posiada bardzo dobry silnik Co to ma być? Tą ceratę możesz sobie wziąść na plażę latem i popływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 2 godziny temu, ESSOX napisał: Mam wrażenie że jakiś trol pisze sam ze sobą . Być może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi