Rymu354 Napisano 15 Marca 2021 Napisano 15 Marca 2021 Witam planuje od maja opłącić sobie karte żeby chodzić na szczupaki na wisłe, mój kolega ma już opłacona i w regulaminie znajduje sie punkt Zabrania sie stosowania dodatkowego obciązenia sztucznej przynety poza jej konstrukcją. Mam rozumieć że łowienie na gumy z główkami jigowymi jest w PZW kraków zabronione? Cytuj
Elast93 Napisano 15 Marca 2021 Napisano 15 Marca 2021 9 minut temu, Rymu354 napisał: Witam planuje od maja opłącić sobie karte żeby chodzić na szczupaki na wisłe, mój kolega ma już opłacona i w regulaminie znajduje sie punkt Zabrania sie stosowania dodatkowego obciązenia sztucznej przynety poza jej konstrukcją. Mam rozumieć że łowienie na gumy z główkami jigowymi jest w PZW kraków zabronione? Oczywiście że można łowić.. źle interpretujesz ten zapis który obowiązuje tylko na rzekach "górskich" oraz zbiorniku brzegi nr 2 NO KILL, chodzi o to żeby np nie dociążać woblera / obrotówek. Jeśli to dalej dla ciebie nie jest zbytnio zrozumiałe to zapytaj swojego skarbnika przy dokonywaniu opłat to ci wszystko wytłumaczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi