kasko43 Napisano 21 Lutego 2011 Napisano 21 Lutego 2011 Zakończyłem pracę nad pewnym projektem, który ułatwia znalezienie danego łowiska i zapoznaniu się z rybostanem. Opisy łowisk czerpane z własnego doświadczenia, z wypowiedzi innych osób. Zarybienia zaczerpnięte ze strony PZW Szczecin, od 2006 roku. Proszę zapoznać się z legendą. Jeżeli ktoś ma informacje na temat niezweryfikowanego jeziora, lub znajdzie mój błąd co do opisu lub położenia proszę o kontakt na forum lub mailowo. Są to wszystkie jeziora oprócz 3 i zbiorniki dzierżawione przez PZW Szczecin, udostępnione do wędkowania: Moja mapa PZW Szczecin z opisami, zarybieniami
giepol Napisano 21 Lutego 2011 Napisano 21 Lutego 2011 Piękna sprawa, bardzo może się przydać.Gratulacje!!!
kocur Napisano 21 Lutego 2011 Napisano 21 Lutego 2011 kasko43, brawo. Mam nadzieję że uda się rozwinąć to dalej.
kasko43 Napisano 21 Lutego 2011 Autor Napisano 21 Lutego 2011 Dzięki. W niedługim czasie dojdą linki do zdjęć dla danego zbiornika. Żmudna robota to była, ponieważ niektóre zbiorniki z roku na rok zmieniały nazwę w zarybieniach na stronie.
rafaZST Napisano 21 Lutego 2011 Napisano 21 Lutego 2011 kozacko to zrobiłes, do jez. Parlino kołki dopisz wzdrege bo mozna złapac okazy. karpia jest bardzo mało ale jest spory moze mi sie uda to załatwie zdjecia. okonie trafiaja sie 1kg+ wegorza jest bardzo mało ale gruuubbyy ogolnie to dobrze znam to łowisko:) i z marszu nikt nic tam nie zrobi jeszcze raz graty za project
Supersobi Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 Kasko również przyznam że idea ciekawa, a pracy z tym masz pewnie od ... groma no ale działaj działaj, 3mam kciuki..
kasko43 Napisano 22 Lutego 2011 Autor Napisano 22 Lutego 2011 Teraz jak skończone to już nie. Mam nawet zdjęcia tego co udało się znaleźć ale narazie nie wrzucam, nie wiem jak z prawem autorskim i powrzucam chyba tylko linki
krystian4891 Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 niski skłon dla autora , przydatne i napewno kosztowało dużo pracy . Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.