Marex Napisano 3 Lipca 2021 Share Napisano 3 Lipca 2021 Witam. Mam na sprzedaż trochę sprzętu muchowego, w skład którego wchodzą: WĘDKA: Shakespeare Agility Rise FLY 270m #5 KOŁOWROTEK: Okuma SLV 4/5 z nawiniętym pływającym sznurem Vision Attack #5 AKCESORIA DO PRODUKCJI MUCH: dużo dubbingów, różnych haczyków, nici, trochę piór, narzędzia (nawijarki, latarka, wiązadełko), 3 pudełka na muchy Sprzedaję gdyż moja droga wędkarska prowadzi w inną stronę niż mucha. Sprzęt używany sporadycznie ( w zeszłym roku tylko raz, w tym roku nie używany). Całość chciałbym sprzedać za cenę 550 zł. Przyznam, że chciałbym sprzedać całość bez rozdzielania. Tel: 881-431-335 mail: wojtowicz.marek19@gmail.com Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marex Napisano 3 Lipca 2021 Autor Share Napisano 3 Lipca 2021 Sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 3 Lipca 2021 Share Napisano 3 Lipca 2021 Przydałaby mi się wędka (szczytówka) i może kołowrotek - ile za te sprzęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 3 Lipca 2021 Share Napisano 3 Lipca 2021 Kołowrotek lepiej bez linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi